Sayfa 957/1223 İlkİlk ... 45785790794795595695795895996710071057 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 7,649 - 7,656 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

250 bin tl nin aylik net getirisi bu yeni stopaj uygulamasi ile beraber 4 bin tl.

Faiz orani ise yuzde 20 ki piyasada yuzde 23 24 u bulabilirsiniz

Bu oranlar daha da yukselecek. Yakin zamanda yuzde 30 lari bulacagini dusunuyorum. Bu yuzden uzun vadeli parayi baglamak iyi bir fikir degil.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by bat56 Yazıyı Oku
    Sn rosense daha dur oralarıda Arablarla dolduracağız. tek kurşun atmadan teslim edilen ülke olduk. 2. Arab cumhuriyeti gibi olduk yahuuu.
    bende razı değilim

anladığım kadarıyla nüfustaki kalabalık istanbul ile kırmızıyla işaretlenen yeri kıyaslamaya çalışmış sanki

3. Merkez Bankası bugün 100 milyon dolar satmış türev piyasada.. Dün verdiği faiz artışı sinyalinin gerçekçi olduğu anlaşılıyor..
    Bu hamleyle hem yüksek fiyattan dolar satarak dolar alanları cezalandırmış olacak hemde faiz artışından sonra rezervlerini arttırabilecek..

Merkez Bankası'nın bu şekilde hareket etmesi hem etik değil hemde geçici bir fayda sağlar..
    Ayrıca da bu yapılan işlem kim ne derse desin İnsider Trading'dir...
    Bu uzun vadede Merkez Bankası'na itibar kaybettirir.. Engin YILMAZ
    â€

4. Yurt dışında yaşayan fetö cüler tatillerde Türkiye ye tatil yapmaya gelmezler.. gelemezler.

Ama fetö cü olmadıkları halde yazılarında ifade ettikleri konulara eleştiri dozuna rağmen ülkeye gelecek kadar cesur olmaları benim de ilgimi çekmiş vaziyette.. Şans diyelim ve umarım devam eder..

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    onumuzde ki 1.5 2 yil borsada yukari hareket beklemiyorum. Nedenine gelince faizler yuksek ve daha da yukselecek. Yuzde 30 lari bulacagini dusunursek yakin zamanda borsada 1 yil icinde yuzde 50 ve uzeri gelir elde etmelisiniz ki cektiginiz cile ve strese degsin.

Boyle zamanlarda bazi hisse senetleri siyrilacaktir. Onlari bulmak gerekir.

Sm-c5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    değil 1.5 -2 yıl, 1-2 aylık tahmin bile yapmak çok iddaalı olur bence...

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Bitcoinde yeni bir orta vade çıkış başlıyor. Eski zirvesinide geçebilir bu sefer
    Helal KOÇ bayım ), böyle fazla taciz etme istersen sıkı takipçilerini sonra yorarlar falan ), aman diyim..

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    250 bin tl nin aylik net getirisi bu yeni stopaj uygulamasi ile beraber 4 bin tl.

Faiz orani ise yuzde 20 ki piyasada yuzde 23 24 u bulabilirsiniz

Bu oranlar daha da yukselecek. Yakin zamanda yuzde 30 lari bulacagini dusunuyorum. Bu yuzden uzun vadeli parayi baglamak iyi bir fikir degil.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    366 günlük bağlarsan stopaj 0 ,denizbank 22 veriyor,daha yükseği var mı bilmiyorum

8.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Merkez Bankasının ne yapacağından çok Ekonomi Bakanı Albayrak'ın açıklayacağı Orta Vadeli Plan çok daha (OVP)önemli,bu planda eğer piyasaları tatmin edecek;kamu harcamalarında ciddi oranda kısıntı,madde madde somut tasarruf önlemleri,ayağı yere basan birbiriyle tutarlı makroekonomik hedefler,ekonomiyi ortada ve uzun vadede rayına sokacak -Bir takvim de vererek- yapısal reformlar yer almaz,öncekiler gibi altı boş temenniler manzumesi olursa,Merkez Bankası ne yaparsa yapsın piyasalara çok sert yeni bir satış dalgası gelir.Arjantin'de politika faizinin %60'da olmasının -tek başına -bir işe yaramadığını hatırlayalım.Doları şu anda göreceli olarak dar bir bandda tutan da OVP'a ilişkin beklenti.Umarım beklentiler boş çıkmaz.

deniz üstadım

maalesef onlar problemin ne olduğunun bile farkında değil ki

güç zehirlenmesi var

berat Albayrak ın ekonomi bakanı yapılması en basit olay

Sayfa 957/1223 İlkİlk ... 45785790794795595695795895996710071057 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz