Sayfa 957/964 İlkİlk ... 457857907947955956957958959 ... SonSon
Arama sonucu : 7707 madde; 7,649 - 7,656 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Bagfas alanlar %1000 bedelli haberi gelince anlarlar niye gittiğini....lot başına 10 lira istiyor Kemal abimiz...

2. Acemi teknikçi olarak saatlikte 2 aşağı bacağı daha yaptıktan sonra

yukarı topuklaması lazım bakalım spek emmi nasıl çizecek grafiğini

3.  Alıntı Originally Posted by miper Yazıyı Oku
    Bagfas alanlar %1000 bedelli haberi gelince anlarlar niye gittiğini....lot başına 10 lira istiyor Kemal abimiz...
    Para veren Eggub almıyorlar hatta satıyorlar ama para alacak olan Bagfs'ı alıyorlar, tuhaf bir durum.
    Belki de bedelliye kaynak için böyle yapıyorlar beli mi olur, küçük yatırımcıda para var da bagfsa para mı verecek.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,061
    Yoğundum ancak bakabildim sabah sermayesi düşüklerde bir hareket vardı millet oraya üşüştü!Bağfas tavan olmuş güzel egegubreinin gitmesini istemeyen bir cenah oluştu ama ne yaparlarsa boşuna bizim borsa zarardan kara geçen şirketleri unutmaz unutamaz
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,061
    yarın resmi tatil
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Yoğundum ancak bakabildim sabah sermayesi düşüklerde bir hareket vardı millet oraya üşüştü!Bağfas tavan olmuş güzel egegubreinin gitmesini istemeyen bir cenah oluştu ama ne yaparlarsa boşuna bizim borsa zarardan kara geçen şirketleri unutmaz unutamaz
    Mal kıymetli, faizler de biraz inerse bu fiyatlarda zor alirlar, biz bekliyoruz, byd tayfası atsın tutsun bakalım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,061
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Mal kıymetli, faizler de biraz inerse bu fiyatlarda zor alirlar, biz bekliyoruz, byd tayfası atsın tutsun bakalım.
    memurların da yarın borsa tatil diye egegübreye bugünden yanasır mı korkusu var taktacıda

8. 2.madde

3.madde

4.madde

5.madde

10. madde

2. 4. ve 10 maddeler bizi kurtarır....özellikle 2. madde için defalarca cimere sikayette bulundum ancak bir sonuç elde edemedim...tceege şirketinin gerçek değerini ortaya çıkaracak bir hamle...bilancoda sadece 77.827.000 tl..o da limanın ilk yapılma maliyeti o günkü şartlara göre 77 milyona mal etmişler....aynı zamanda tceegenin sermayesi de 77.827.000 tl...

son anda verenler is ve ak...yapı kredi içerden bilgi almış ki dibine kadar vermeye çalıştı...

Sayfa 957/964 İlkİlk ... 457857907947955956957958959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •