Bagfas alanlar %1000 bedelli haberi gelince anlarlar niye gittiğini....lot başına 10 lira istiyor Kemal abimiz...
Bagfas alanlar %1000 bedelli haberi gelince anlarlar niye gittiğini....lot başına 10 lira istiyor Kemal abimiz...
Acemi teknikçi olarak saatlikte 2 aşağı bacağı daha yaptıktan sonra
yukarı topuklaması lazım bakalım spek emmi nasıl çizecek grafiğini![]()
Yoğundum ancak bakabildim sabah sermayesi düşüklerde bir hareket vardı millet oraya üşüştü!Bağfas tavan olmuş güzel egegubreinin gitmesini istemeyen bir cenah oluştu ama ne yaparlarsa boşuna bizim borsa zarardan kara geçen şirketleri unutmaz unutamaz![]()
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
2.madde
3.madde
4.madde
5.madde
10. madde
2. 4. ve 10 maddeler bizi kurtarır....özellikle 2. madde için defalarca cimere sikayette bulundum ancak bir sonuç elde edemedim...tceege şirketinin gerçek değerini ortaya çıkaracak bir hamle...bilancoda sadece 77.827.000 tl..o da limanın ilk yapılma maliyeti o günkü şartlara göre 77 milyona mal etmişler....aynı zamanda tceegenin sermayesi de 77.827.000 tl...
son anda verenler is ve ak...yapı kredi içerden bilgi almış ki dibine kadar vermeye çalıştı...
Yer İmleri