Sayfa 96/342 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 761 - 768 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    Doas ın gitmeme sebebi bence çok açık; Doğru ucuz ama çok riskli. Yakın zamanda tüm markalar online satış sistemine geçerek aradan aracıları çıkaracaktır.
    Bak bunu bilmiyordum...ben de neden bu kadar ucuz hisseye talep yok diyordum...ucuz olan hisseleri iyi araştırmak gerektiğini öğrendik...ben acaba patron güven mi kayıp etti ki yatırımcı gelmiyor diye düşünüyordum...ardyz patronu öyle yapmıştı...kimse hissesini almıyordu...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Bak bunu bilmiyordum...ben de neden bu kadar ucuz hisseye talep yok diyordum...ucuz olan hisseleri iyi araştırmak gerektiğini öğrendik...ben acaba patron güven mi kayıp etti ki yatırımcı gelmiyor diye düşünüyordum...ardyz patronu öyle yapmıştı...kimse hissesini almıyordu...
    Önce Tesla başlattı bu olayı arkasından Mercedes takip etti. Bu olay firmaların işine geldiği için bence yavaş yavaş hepsi online satış sistemine geçecek diye düşünüyorum. Yoksa bende almak istedim gerçekten de ucuz ama aklıma bu olaylar silsilesi gelince vazgeçmek zorunda kaldım. Kesin gelecek demiyorum ama bu riski görüyorum. Enerji candır gerisi heyecandır; Güneşin doğmama ihtimali yok gibi bir şey

3. Boşverin Doaş ı gül gibi cw enerjimiz var
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

4. CW ye devam herkese selam

5.  Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    Doas ın gitmeme sebebi bence çok açık; Doğru ucuz ama çok riskli. Yakın zamanda tüm markalar online satış sistemine geçerek aradan aracıları çıkaracaktır.
    Dostum bu durum bayileri etkiler ama ana disbirütorü olumlu etkiler..
    Şimdi araçlar gemilere bindirildi gümrükte iş nasıl dönecek vatandaşa gel gümrükten teslim mi al denecek,bürokratik işlemi kim takip edecek..
    Türkiyede ana satıcı araç için 3 aylık 7-10 milyar tl önden ödeme yapıyor,hem bu finansman yükünden kurtulur aracılık hizmetinden fayda sağlar yine kazanır..
    Geçen hafta doğuş oto bursa da kiracısı olduğu bayisi arca otomotive 33 bin m2 satış ve servis alanının olduğu arsayı satacağını duyurdu,böyle bir durum olsa adamlar neden yatırım yapsınlar..

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Dostum biz fazla araştırmıyoruz,balıklama atlıyoruz yaşlandık artık

7. Sn kazançkapısı burası cw enerji sen bu Doaş ını gidip kendi sayfasında yazsana niye ikide bir burada yazıyorsun hani cw yatırımcısıda değilsin

8. Bi kere yazdın hayır Doaş yatırımcısı burada da değil kendi sayfasında bunları orada yazarsan yatırımcısı daha Bi aydınlanır burada cw enerji ne yapsınlar Doaş ı

Sayfa 96/342 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •