Sayfa 962/1043 İlkİlk ... 4628629129529609619629639649721012 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 7,689 - 7,696 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Esma hanım merhaba , bende Tire yi çok beğeniyorum. Ambalaj sektörü içinde uzun süredir yatida kaldı. Üretimi , beklentileri çok iyi . Hisse diğer ambalaj şirketlerine en azından yaklaşır diye düşünüyorum. Fakat bir türlü 7.50 yi geçemedi. Burayı aşarsa süper olur . Demir-#celik te yaşanan son dönemdeki gelişmeler, Abd ile olabilecek anlaşmalar bu sektörün önünü açacaktır. Kardemirler çok iyi . Ben bunu daha iyi gördüğüm ISDMR bir tik daha iyi duruyor...
    Kardemirlerde yabancı alımı çok iyi. ABD ile ilişkiler martan sonra kotüleşme ihtimali yüksek görüyorum. Elimde yok sadece günlükte grafikleri iyi gördüm belki faydalanan olur.

2. Cumleten iyi aksamlar celik hocam virusun mutasyon haberi sonrasi 4 ulkeye ucuslar durduruldu arin thyao pgsus nasil etkilenir sizce borsa genelinde de dusus beklentiniz var mi bu haber sonrasi

3. Piyasa düzeltme için bazen bu haberleri iyi kullanıyor..
    Dikkatle izlemek lazım yurt dışı piyasaları..

4. Merhaba kıymetli arkadaşlar. Fırsat buldukça takip ettiğim bu başlıktan faydalanmaya çalışıyorum. Başta Çelik Hoca olmak üzere, katkısı olan herkese teşekkürler. Sınırlı bilgi ve duyumlara dayalı olarak, BJKAS için önümüzdeki hafta kazançlı olabilir mi?

5. ege gubre durdo parsan eczacı ılac fena degıller

6. ıpeke
    rheag
    verus
    vking

7. yerli iyi geceler

8.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Piyasa düzeltme için bazen bu haberleri iyi kullanıyor..
    Dikkatle izlemek lazım yurt dışı piyasaları..
    bu sene bu düzeltme ertelendi sanırım 1450..hedefime az kaldı bu 10 gün içersinde gercekleşir belki

Sayfa 962/1043 İlkİlk ... 4628629129529609619629639649721012 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •