Şöyle bir 30 sayfa geriye gıdım okuyayım dedim yeni yeni kişiler nickler hayırdır parti mi var bizim forumda. Siyah fonlu site gibi buranın da tadi kalmamış ...oroda dakkada 70-80 mesaj atılıyor ..burada oraya dönmeye başlamış ...hadi rastgele.
Şöyle bir 30 sayfa geriye gıdım okuyayım dedim yeni yeni kişiler nickler hayırdır parti mi var bizim forumda. Siyah fonlu site gibi buranın da tadi kalmamış ...oroda dakkada 70-80 mesaj atılıyor ..burada oraya dönmeye başlamış ...hadi rastgele.
6.10 dan 15k lık aldım
yatırım tavsiyesi değildir
Meydanlardaki söylemlere bakarsak A ve B olmaz diye düşünüyorum. C de yakın vadede olmayacak herhalde en azından öyle dendi. Şu anda en olası ihtimal D. Baktılar umdukları gibi olmadı o zaman C. Ben %10-%25 arası fiziksel döviz tutacağım ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz bu ülkede. Venezuela olmaz deyip duruyoruz da bile bile lades olmasın biz yine kendimizi sağlama alalım.
Dolar düşecek,
dolar öldü,
ama bugün değil
![]()
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
başımızdakiler ne zaman giderler,
yerine iş bilenler gelir
saçma sapan konuşan kimse kalmaz
dış borçu azaltırsın
o zaman ülke içi iç sebepler ortadan kalkar,
dış sebepler ise
fed faiz artışını bitirir
dünya da ki ticaret başka ödeme araçlarına yönelir...
işte o zaman
haa bir de TR çok zengin petrol ve doğalgaz yatakları bulunur,
yılda 100milyar usd dışarıya ihraç yaparız,
manyak zenginleriz
parayı sokacak ve harcayacak yer bulumayız
ama bu fantezi
![]()
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Yer İmleri