Sayfa 969/981 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 7,745 - 7,752 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dayucuğum sen eşeklerden anlarsın, pnsüt noolmuş dün 80 taleydi bu sabah bi baktım devre kesmiş fiyat 10 küsür talede
    Tövbeliyim dayı, o grubla işim olmaz, aldıgm malı tavaf ettirmişlerdiler bana
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    12 tl miydi neydi, hatta ayhan bile aldıydı,ortagı topluyor diye,
    Burda hergün para katlayanların beyanından hareketle ufak bir baz rakam üzerinden 365 gün hesabı yaptım
    Hesap makinesi error verdi
    En çok da vob kazandırmış

3.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Burda hergün para katlayanlarla ufak bir baz rakam üzerinden 365 gün hesabı yaptım
    Valla hocM , sen böyle diyon, öteki vob yapmayın ölürsünüz diyor, iki arada bi derede kalıyor insan
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Burda hergün para katlayanların beyanından hareketle ufak bir baz rakam üzerinden 365 gün hesabı yaptım
    bahriyeli sende çok tehlikelisin .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5. Bozkurt reisim hünkârımın sırtındaki keseyi halka arz ediyorum. Kesenin içinde neler var diye sorarsanız
    Cumhuriyet altınları, bilezikler, ecnebi paraları, arsa ev tapuları, virgra ve kondom.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bölündü dayım
    Bölünme şekli çok önemli dayucuğum, mayoz mu bölündü mitoz mu bölündü.
    Hamdım Piştim Yandım

7. Dayıya ironi yaptıysan bahriyeli hocam, asfalt ı her ğün vobta ağlatıyor lar zaten

8. Aglatan vob

Sayfa 969/981 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •