Sayfa 972/1015 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 7,769 - 7,776 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Ülker, dondurulmuş gıda devi Kerevitaş'ı aldı
    Ülker, Alman ve Türk ortağın davalı olduğu SuperFresh'in üreticisi şirketin çoğunluk hissesini ele geçirdi

Güncelleme: 24.06.2008 - 08:50

Ülker, dondurulmuş gıda devi Kerevitaş'ı aldı

BORSA FİYATININ ALTINDA ALIM

Ülker'in şirket yönetimine sahip olmasıyla Türk ve Alman ortaklar da yıllardır süren davalarını geri çekti. Türk ortak Merzeci Holdig'den yapılan açıklamada Schöller Holding'e karşı açılan davada ileri sürülen tüm taleplerin geri çekilmesine ve bunlardan feragat edilmesine karar verildiği belirtildi. Kerevitaş'ın dünkü borsa değeri 49 milyon YTL'ydi. Ülker'in yüzde 51 için ödediği 20.3 milyon YTL gözönüne alındığında şirket piyasa değerinin 40 milyon YTL olması gerekiyor. Ülker böylece Kerevitaş'ı borsa değerinin yüzde 20 daha altında almış oldu. Piyasa değerinin yüksek olmasında şirketin satılacak olması nedeniyle hisse fiatının son 1 yılda yüzde 100. son bir ayda ise yüzde 30 atrmış olması etkili oldu.

https://www.haberturk.com/ekonomi/ma...erevitasi-aldi

YTD

Geçmişte şirket yüksek oranda bedelsiz ile sermaye artışı yaptı.
    Benim Kerevitaş hakkında ilgim ve bilgim UFUK yatırımdan dolayıdır.
    Şirket iyidir ama araştırılmalıdır.!

YTD

2. Ttrak 1100 - 650 düşüşü yaşıyor
    860 civarı bugün
    %50 ini bile alamadı harika bir bilanço güçlü temettüye rağmen
    Kağıtların %90 i bu sekilde
    Endeks 1 düşüyor kagitlar 3 düşüyor
    Endeks 3 çıkıyor kagitlar 1 cikiyor
    THY 8 ay önce 270 bugün de 270
    8 ayda net %32 taşıma maliyeti var
    Ağustosta THY alan adamın maliyeti 370 enflasyon kaybı hariç
    Borsa da psikoloji yeşili görünce kazandığını sanmaktır
    Realite hic öyle değil
    Bugün THY alan alıp kar ettiğini sanan adam faiz ile 370 seviyesini 8 ayda görüyor.
    Hiç stres olmadan grafik bakmadan takas incelemeden haberlere bakıp kafayı yemeden
    Sadece bankaya tek tuş transfer ile parasını %49 dan bağlayarak
    Ereğli denen bir hisse de durumu yazmayim yazılar agliyor

3.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Sayın Bozkurt hisse net te hiç yazmayan çok sayıda fanın var petkim trade lerine senkron olup bir miktar para kazandılar Petkim hikayesini bitirdiğinde üzüldüler.

Şimdi Tüpraş ta senle senkron olmaya çalışıyorlar
    Aman diyim müzik bitti diye senin topikte de bir uyarsan
    Gençler çok ateşli seni şıh ilan ettiler varlığından habersiz olduğun müritlerin var

Habarın olsun
    Petko beni çok yordu, herifler beni suyuniçine bi itekledi boğulacak sandılarıdı ama azimle trade ederek suyunüstüne attım tahtayı, tabii bu süre zarfında çok zor zamanlardan geçtim, konu komşu tüm mahalleli suyuniçinde kalınca söylenmeye başladılarıdı, kasap nuri elinde satırla sokaktan geçmemi bekliyordu yaklaşık bir ay mahalleden saklana saklana geçtim tabii şimdi konu komşu tüm mahalleliyi kurtarınca artık rahat rahat mahalkeden geçebiliyorum. Bu sefer de konu komşu tüm mahalleli olarak tüp alıyoruz ama bu sefer uyardım suyuniçine girince mızmızlanan olursa karışmam dedim.
    Napalım yani endekisi düzeltmeye başladılar, nereye kadar gevşetirler bilemeyiz.
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Petko beni çok yordu, herifler beni suyuniçine bi itekledi boğulacak sandılarıdı ama azimle trade ederek suyunüstüne attım tahtayı, tabii bu süre zarfında çok zor zamanlardan geçtim, konu komşu tüm mahalleli suyuniçinde kalınca söylenmeye başladılarıdı, kasap nuri elinde satırla sokaktan geçmemi bekliyordu yaklaşık bir ay mahalleden saklana saklana geçtim tabii şimdi konu komşu tüm mahalleliyi kurtarınca artık rahat rahat mahalkeden geçebiliyorum. Bu sefer de konu komşu tüm mahalleli olarak tüp alıyoruz ama bu sefer uyardım suyuniçine girince mızmızlanan olursa karışmam dedim.
    Napalım yani endekisi düzeltmeye başladılar, nereye kadar gevşetirler bilemeyiz.
    tonla kağıt varken gidip petkim aldım. fıkra bu kadar.

azeriler milyar dolar kar etse de bunu yatırımcısıyla paylaşmaz.

kağıt gidecekse de onlar malın altına girmeden gitmez.

5. El turco abi ne desen haklısın,o dönem ucuz diye aldık bir ton fırsat kaçırdık.neyise borsada fırsatlar hiç bitmez
    Yeni bi aşka yelken açtık
    Hamdım Piştim Yandım

6. Vadeliden anladığım, bunlar duruşmada bir cacık olmasa da olumlu haber pompalayacak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,213
    2 aydır yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yarın vade sonu bu kadar poz.la
    (yarın ne trade edebilirsem yine) uzlaşmaya gidiyorum.
    en dipten en tepeye short iyi dayandım. yarın 9600 altı görürsek bu seferde ekran longa döndün diyecek. 9600-9700 arasına sıkıştırdım pozisyonları.
    şans dileyin

portföy resim 1 saat sonra yok olur.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,213
    ocak başı 8650 şubat sonu 9650

zirvesi 10123