Sayfa 98/1023 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 777 - 784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Büyük dolar düşünürleri !! veya falcılar, kılcılar, tüycüler lütfen söyleyiniz ^^ yüksek maliyetli dolarcıklarımla kurtardığı yerden vedalaşayım mı, yoksa bu evliliği 5,50 lere kadar devam ettireyim mi ^^ biliyorum zor soru ama, rüyasında güzel şeyler olanlar bilir.

2. Hocam, yanında sen ne diyorsun, sen ne yapıyorsun diye uyaracak ve ön alacak kimse yok.

Berat'a çok güveniyor, şöyle böyle goygoyu var.
    Bu tarz yönetim yapılanmasında klikler vardır.
    Berat, ister istemez yerli-yabancı odaklarla temasa geçecek, oluşacak en ufak şüphe de
    rakip klikler fırsatı kaçırmaz,bakmışız bir akşam da Berat'ın kelle gitmiş.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ustalık dönemindeki beyanları harikaydı da şimdi ordinaryüs dönemi mi olacak acaba..?
    Son düzenleme : ni.ko; 11-07-2018 saat: 18:13. Sebep: imla
    homo sum humani nihil a me alienum puto

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Evede çi börek yaptırdım trenle götürüyorum mahallede tatlıcıya uğrayıp 1 kiloda havuç dlimi alayımm. Evdekilerde bayram etsin. Kac gündür kursağımızdan bi şey geçmedi.
    Daha durun ne havuç dilimleri , fıstıklı baklavalar yicez beton beyinler yatırım için aldıkları betonları koyacak münasip yerler ararken .

4.  Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Merkez Bankası neden müdahale etmiyor

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Merkez mi kaldı Allah aşkına.

Böyle giderse götürürler merkeze
    Severler genci se.
    Yada direk ...............herkese.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,567
    durduk yerde telaş yaratmayın. devletlü başkanımız dolar acayip düşecek demiş, siz dahamı iyi bileceksiniz

6. Arjantine selam Venezuela ya doğru yola devam.😠

7.  Alıntı Originally Posted by ni.ko Yazıyı Oku
    Hocam, yanında sen ne diyorsun, sen ne yapıyorsun diye uyaracak ve ön alacak kimse yok.

Berat'a çok güveniyor, şöyle böyle goygoyu var.
    Bu tarz yönetim yapılanmasında klikler vardır.
    Berat, ister istemez yerli-yabancı odaklarla temasa geçecek, oluşacak en ufak şüphe de
    rakip klikler fırsatı kaçırmaz,bakmışız bir akşam da Berat'ın kelle gitmiş.

deseler ne olacak, hitlerin son günlerini açın okuyun veya ilgili filmler var
    ruslar berlini ele geçirmesinler diye olan köprüleri ve alt yapıyı almanlar kendileri bombalıyorlar
    efendim bu yapılan yanlış kendi değerlerimizi yok ederek bir yere varamayız diyorlar
    adamın tek saplantısı, bu tesisleri ruslara sağlam teslim etmeyeceğim başka bir oyun planı yok..

8.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    durduk yerde telaş yaratmayın. devletlü başkanımız dolar acayip düşecek demiş, siz dahamı iyi bileceksiniz
    full dolardaydım. mesajı alınca mecburen tl kredi çekip dolara bastım. hedef 2023...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 98/1023 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •