Sayfa 98/309 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 777 - 784 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Kottan atilinca neden yuzde 10 olsun neye gore boyle yaziliyir bir belge ve bilgi sununda cahil kalmayalim.
    Turk ticaret kanunda azinlik hakki icin oran yuzde 5 dir.
    Bir sozumde yusuf beye hakli davanda gereksiz polimiklerle haksiz gibi algilaniyorsun.
    Biraz sakin ve sessiz ol karistirici degil yol gosterivi ol.
    Su andaki davaya girmeyenlerde dahil olmalarini saglamaya calismak gibi.
    Birde belki davada ana hissedar fesihi kabul edecek bu yuksek ihtimal bence.
    Saglikla kalin

Yeni yatırımcı Guest
    halka açık olmayan şirketlerde %10 diyor ttk, kottan atılınca halka açık değil artık, o sebeple sordum

Alıntı Originally Posted by Yeni yatırımcı Yazıyı Oku
    halka açık olmayan şirketlerde %10 diyor ttk, kottan atılınca halka açık değil artık, o sebeple sordum
    Kottan cikmasi halka acik olmadigi anlamina gelmezki.paylar halka acik durumda.i

4.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Kottan cikmasi halka acik olmadigi anlamina gelmezki.paylar halka acik durumda.i
    Aynen mantiklisi bu kottan çıksa da halka açık.bence tabii artık hiç bir seyin doğru olduğunu iddia edemem.kottan atılacak en son şirket diyodum.atildi amkk.ky rahatsız edilince SPK yada yansiyinca demek ki acimiyolar.

5. 2014 tarihli yazı

Şirketin borsadan çıkarılmasına SPK tarafından karar verilmesi durumunda, hisse sahiplerinin önünde 2 seçim vardır:

1) Bu hisseler borsada işlem göremeyeceğinden 3 yıl boyunca belirlenen fiyattan ellerindeki hisse senetlerini iade ederek paralarını alabileceklerdir.

2) Şirket Borsa Kotundan çıkınca, artık SPK denetimi de söz konusu olmayacaktır.
    Fakat isteyen ortağın hisse senedini satmama hakkı vardır. Bu durumda Türk Ticaret Kanunu hükümleri kapsamında şirketteki ortaklık payını (ne kadar küçük olur ise olsun) devam ettirir.

6.  Alıntı Originally Posted by isonar123 Yazıyı Oku
    2014 tarihli yazı

Şirketin borsadan çıkarılmasına SPK tarafından karar verilmesi durumunda, hisse sahiplerinin önünde 2 seçim vardır:

1) Bu hisseler borsada işlem göremeyeceğinden 3 yıl boyunca belirlenen fiyattan ellerindeki hisse senetlerini iade ederek paralarını alabileceklerdir.

2) Şirket Borsa Kotundan çıkınca, artık SPK denetimi de söz konusu olmayacaktır.
    Fakat isteyen ortağın hisse senedini satmama hakkı vardır. Bu durumda Türk Ticaret Kanunu hükümleri kapsamında şirketteki ortaklık payını (ne kadar küçük olur ise olsun) devam ettirir.
    Kardeşim bu kendi isteği ile kottan çıkanlarda Demirdöküm acıbadem AFM as tekstil Bankası gibi bizimki esem cbs transturk fenis gen holding gibi kottan atıldı.krtistirma.birisi Edirne birisi hakkari

7. Fesih falan istemez millete der ben malıniza talibim 43 kuruş vermiyorsaniz gidin hukuki hakkınızı arayın

8. Ky başka seçenek sunmaz inşallah yüzde 5 ile açılır arkadaşlar mağdur olmaz tek temennimiz her kes kendi derdine çare arıyor ben o kadar masraf ettim .yeterince batmisiz dava olmasa ne yapardı m. Arkadaşlara yardımcı olcam ama müdahil olarak değil .ytd

Sayfa 98/309 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •