şirket kuş gibi spk ne diyecek diye bülten bekler .spk çagrı yap al falan demez bilir kişi tasfiye memuru atar paran varsa sen al yoksa sat milletin parasını ver der .el altından mal alamaz suç anca dava yüzde 90 hakim olursa oda imkansız duruma düştü varsayalım nasıl yapcak 36 mal alınca tepesine vurdu bist ve spk 10 kuruşa malımızı alın deyin almayacaklar çünkü imkansız artık biste yazı yazıp falşyete geçecez derse ne olur bilmem hızlı şekilde eleman ilanı verip işler alması lazım bunu cebinden yapmak zorunda çok zor mahkeme yolu dışında mal alamaz artık bist tahtadan mal almasını kesmek için kotdan kovdu bir uyanık rıdvan ve oglu şimdi nasıl zengin oldugunu anlıyorum .ytd ama burda yedirmediler ne demiştim bagırsaklarınızdan geri alırım çobanız mobanız ama adamız 1 tl kimsenin parasını yemedik ytd hakkımızda hayırlı olsun mulafet olanlar içnde üzüldüm ama kaybedecek bişe yok herkes hakkını oyle veya boyle alacak diye düşünüyorum ytd
burada şu olouyor spk ya şikayet edecez bizim hakkımız ne olacak siz kottan attınız bizim hakkımız ne olacak diye yazcaz.spk da rıdvanın ensesine zaten bincekti katmerli binecek savcıya verecek onu
2) Şirket Borsa Kotundan çıkınca, artık SPK denetimi de söz konusu olmayacaktır
Borsa İstanbul, Latek Lojistik, Ericom Telekomünikasyon, Mango Gıda, Favori Dinlenme Yerleri, Ar Tarım Organik Gıda, CLK Holding ve Hitit Holding'in 30/11/2015 tarihinde sürekli olarak işlem görmekten men edilmesine karar verdi.
Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, ilk 6 Şirket işlem sırası, 30/11/2016 tarihine kadar ücretlerini ödemesi ve tüm finansal raporlarını yayımlaması halinde Borsa Yönetim Kurulu kararı ile Yakın İzleme Pazarında, Hitit Holding ise Gelişen İşletmeler Pazarı'nda işleme açılabilecek
SADECE FALİYETİ OLMADIĞI İÇİN KOTTAN ATILAN 1 ŞİRKET GÖSTERİN BANA ODA ANEL telekom.onunda yıllık 20 milyon kira geliri 500 milyonluk binası var.yoksa bizim bilmediğimiz bir şeymi var.evet kanun 1 yıldır faliyetlerini durudurma 2 yıldır faliyet yapmam kottan atılır falan filan bir şeyler diyor ama uygulamada gözaltına atıyor ama kottan atmıyor.hacı maho bu neden atıldı.siyasi baskımı var
alım yaptı yapınca vurdular istese dah önce veya daha sonra atardı .spk yı salak yerine koydu .spk kaçırmaz birleşme onay vermemiş .ky rıdvana yedirecek hamle yapmazdı .amaç farklı olunca spk ve bist aralarında karar verdiler .hem bilmiyordu şirket bilse niye lot almaya kalkacak az az hemde spk dan herkes haber beklesin haftaya eger çıkmazsa davayı beklersiniz ytd
Yer İmleri