Borsadaki çoğu hisse endexse göre çok düştü,yani almayanı dövüyorlar,bu fiatlardan duruma göre alınabilir...ytd.
Borsadaki çoğu hisse endexse göre çok düştü,yani almayanı dövüyorlar,bu fiatlardan duruma göre alınabilir...ytd.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
virüs kovma hareketleri.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
İlk vaka sonrası Erdoğan’dan koronavirüs açıklaması: Milletimiz nice dertleri, saldırıları göğüslemeyi başarmıştır
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Haftasonu oynanacak Galatasaray Beşiktaş macını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Lagarde: Ecb politika yapıcıları, özellikle süper ucuz fonlama sağlama olmak üzere, bu haftaki toplantıda tüm araçlara bakıyor
*lagarde: Acil hareket edilmezse 2008 tarzı kriz olabilir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri