Sayfa 988/1023 İlkİlk ... 488888938978986987988989990998 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 7,897 - 7,904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    400 ile 500 puan artmali en az
    Faiz arttirimi helal diyene kadar
    Yetmez ama evet..

Abicim sen iyisin değil mi?..çok sert vurmuş olmalısın..

Normal bu kur.Bence daha da gitmeli cari açık sıfırlanana artı verene kadar gitmeli.Cari açık ne demek, senin olmayan bir parayı harcıyorsun demek.Harcama kardeşim, bu kadar basit.Ha şirketler batarmış,inşaat ve sanayi şirketleri borçluymuş falan ,allah allah bu ne demek ben evimin hesabını yapamazsam gelir giderimi iyi hesaplamazsam borçlanırım, ilerde ödeyemem ,çoluk çocuğum zorluk çeker, parasız kalır.E benim için baya geçerli olan bu kural şirketler için devletler için neden olmuyor.Bence ekonomi basit bir bilim.Cari fazla vermen lazım sürekli cari açıkla ,atıl işlerle büyürsen batarsın.Ben borca ev alayım araba alayım herkes o bilmemne bey ne zenginleşti desin.E o ödemeye gelince hain abim, kardeşim,hain banka bana borç vermedi, zaten çocukken de beni sevmezlerdi abim beni hep döverdi falan.Olur mu))))))))

Bence batan batsın kalanlarla yavaştan yeni bir sistem kurulur.Acı çekeriz ama sağlıklı bir yapıya kavuşur memleket ekonomisi.

4. MB bugünde çekirdek yemeyi tercih etti galiba..

Neyse yarın müdahale edecek herhal

Bu gidişle adımız trole çıkacak

Ben borsadaki şu algı oluşturulamak isteniyor, `banka hisseleri Dolar bazında o kadar ucuz ki bunun altı olmaz ` ama millet de o kadar salak değil, ucuz etin yahnisi yavan olur diyor. Artık kim kime korsa.. Dolarda yükseliş kaçınılmaz o halde borsa da seve seve yada yine seve seve ...

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ben borsadaki şu algı oluşturulamak isteniyor, `banka hisseleri Dolar bazında o kadar ucuz ki bunun altı olmaz ` ama millet de o kadar salak değil, ucuz etin yahnisi yavan olur diyor. Artık kim kime korsa.. Dolarda yükseliş kaçınılmaz o halde borsa da seve seve yada yine seve seve ...
    Banka hissesi alıyorum ben walla..
    Ahanda buraya yazdım..
    Düşürsünler yine alırım..

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Normal bu kur.Bence daha da gitmeli cari açık sıfırlanana artı verene kadar gitmeli.Cari açık ne demek, senin olmayan bir parayı harcıyorsun demek.Harcama kardeşim, bu kadar basit.Ha şirketler batarmış,inşaat ve sanayi şirketleri borçluymuş falan ,allah allah bu ne demek ben evimin hesabını yapamazsam gelir giderimi iyi hesaplamazsam borçlanırım, ilerde ödeyemem ,çoluk çocuğum zorluk çeker, parasız kalır.E benim için baya geçerli olan bu kural şirketler için devletler için neden olmuyor.Bence ekonomi basit bir bilim.Cari fazla vermen lazım sürekli cari açıkla ,atıl işlerle büyürsen batarsın.Ben borca ev alayım araba alayım herkes o bilmemne bey ne zenginleşti desin.E o ödemeye gelince hain abim, kardeşim,hain banka bana borç vermedi, zaten çocukken de beni sevmezlerdi abim beni hep döverdi falan.Olur mu))))))))

Hala bunu diyen epey bir güruh var abbas diyor başka bir şey demiyor.

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Banka hissesi alıyorum ben walla..
    Ahanda buraya yazdım..
    Düşürsünler yine alırım..
    Aferim size iş biliyorsunuz demek ki... Beter olmadan yeter olmaz, Dolarda yükseliş kaçınılmaz.

Sayfa 988/1023 İlkİlk ... 488888938978986987988989990998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •