Sayfa 99/347 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon
Arama sonucu : 2771 madde; 785 - 792 arası.

Konu: DGATE - Datagate Bilgisayar

1. bundan sonra kıbrıs a gidip kumar oynasak kazanma şansımızdan borsada kazanma şansımızdan dan cok daha fazla.[emoji29][emoji29][emoji29]

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. temmettüye kadar 7 üzeri atarız umarım.bugün 6 .20 üzeri iyi olur ,önümüzdeki hafta için.

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. İnş. 1tl olur hatta 15 kuruşta olabilir sonrasında simsarlar tüm hisseyi toplar ve 150tl olur hisse çok az kazanıyorlar böyle olursa gözleri doyar umarım bu işlere göz yuman devlet büyükleri paylarını güle güle harcar inş.

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Önümüzdeki hafta perşembe 40 kuruş temettü verecek , fiyatlaması bu hafta başlayabilir

Ben alıma başladım , dolar 4.59 oldu; kurdaki yukarı hareketin baskısını hissediyor bence...
    Şu anda fiyat 5.82

5.90 üzerinde tutunabilirse 6.29' a doğru bir atak yapabileceğini düşünüyorum.
    5.77 aşağı kırılır mı açıkçası bilmiyorum. Kıracak olursa düştükçe alıma devam ederim.
    Bence "nereye düşerse düşsün en azından 5.80' e tepki verecektir ; bu şekilde düşündüğüm için 5.80 altındaki fiyatları kendi adıma risksiz görüyorum. Bakalım temettü beklentisini nasıl fiyatlayacak ; temettü perşembe günü.

Yukarı tepkinin başlaması için en azından 21 ağırlıklı ortalamayı destek yapması gerek.

2018 yılı kar beklentim 26 milyon tl (açıkçası kur yükseldikçe bu tahmin iyimser bir tahmine dönüşüyor)
    Bu beklentiye göre 5.80 fiyatta temettü sonrası f/k 6.20 civarında.

İndes için yazmıştım ama bence dgate için de geçerli olabilir

Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Neden düşüyor ?

- Endeksin hızlı düşüşü alternatif ucuz hisseler ortaya çıkardı.
    - Endeksin yükselen faizler ile düşük f/k değerlemesine maruz kalması bütün hisseler için baskı yaratıyor.
    Faiz 1 puan artarsa endeks hedef değerleri 4-5 bin puan aşağı çekilir.
    - Sektör neredeyse her şeyi ithal ediyor , hem faizlerin yükselişi hem de kurdaki yükselişin ürün fiyatlarına zam olarak yansıyacak olması gelecekteki satış büyümesini dolayısıyla karlılığı tehdit ediyor.
    - Yabancılar, ülke bazlı yatırımlarda karar alırken çoğunlukla hisse ayırımı yapmadan ülkeyi satıyorlar bu da anormal hisse değerlerinde yabancı satışı görmemize neden oluyor. Ama piyasa düzeldiğinde aynı yabancı %10 üzerinden aynı hisseyi alabiliyor.
    - Bazı traderler ya da patronlar endeksin sert düştüğü dönemlerde sığ hisselerde satış yapıp bistin yükselişine katılabilecek betası yüksek hisselerde öncelikli pozisyon almayı tercih ettikleri için zaman zaman bu tip hisselerde anormal hareketler görülebiliyor.
    - Geçen yılın baz etkisinden dolayı her çeyrekte geçen yıldan daha düşük karlar göreceğiz muhtemelen bu da fiyatlanıyor.

Ama her ne olursa olsun dgate ve indes artık benim kar beklentime göre 6.20-6.50 f/k arasındalar dolayısıyla bu endekse göre bile pahalı değiller ve önümüzdeki hafta temettü var , bence bunu fiyatlayacaklar.
    Dgate' de özellikle geri alım açıklamasından sonra çok fazla satış gördük , umarım bir fon satışıdır ve bitmiştir.

Canlı yayın bilgisi için teşekkürler.
    Bloomberght' de İndex yetkilisi canlı yayına katılacakmış bilgi doğruysa saat 19:00' da

8. Son bir ayda yabancı 1.900.000 lot satmış. Bu kadar malı yerlilere dağıttı. Üstelik temettü yaklaşmışken... Sizce bundan sonra yukarı güçlü doner mi? Ya da kim alacak o kadar malı...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 99/347 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •