Bugün iyi morardık.
Hadi bir soru sorayım, kim bilecek bakayım?
Kadın dernekleri neden mor rengini kullanıyor?
Bugün iyi morardık.
Hadi bir soru sorayım, kim bilecek bakayım?
Kadın dernekleri neden mor rengini kullanıyor?
Son durum :
117 vefat ..
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
NTV’de programa katılan Merve Şebnem Oruç : Dün geceki dolar kurundaki hareketin arkasında iki Türk özel bankanın olduğunu ekonomist arkadaşlarımdan öğrendim
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
viop ne alemde.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Daha kongre var....
adam belki de orda kaptığı virüsten ölecek...
Ama yinede gidecek...
Samsunun karadenizin covidlilerini bekliyoruz muhakkak, gelmezlerse güceniriz...
Nasılsa bir gün zaten ölünecek ))))
Enerjisi en yüksek renk diye olabilir, yani motivasyon inovasyon kompozisyon diyebilirz. Pozisyon icabı moraranlarsa borsacılar. Aslında patlıcanda morarır ama derdi başka, bu açıdan bakıncada biri beni yesin rengidirde denebilir.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Viop akşam seansında tabanı kaldırıl kapattılar , Türkiye etf’de de son 20-25 dk cılızda olsa alım geldi .
Yer İmleri