Sayfa 991/1023 İlkİlk ... 4918919419819899909919929931001 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 7,921 - 7,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    2 anne konuşuyormuş.Konu kızlarına gelince biri benim kız çok iyi bir işte çalışıyor,yılda 3 ay izin ,patron her gün arabasıyla eve bırakır,yılda 6 maaş ikramiye,patronun her gezisine yanında refakat eder,maaş 20 000 falan anlatmış.Diğeri dinlemiş dinlemiş ya benimki de seninki gibi or...pu oldu ama ben böyle güzel anlatamıyorum ki demiş.
    Bilgi adı altında bi dolu süslü yazı ve sürekli yazanlar olunca konu siz değilsiniz sn bahri ama sizin gibiler böyle doları alamayıp baka kalırlar.
    sayın HAKEM sakın yanlış anlamayın yazınızı tasdik için kullandım
    selamlar

2. Evet pala TCMB yi 4,6539 civarlarında yokluyor, faiz artırımı gelmezse birazdan 4,69 a bayrak dikebilir, çok çakal bu pala çook.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Hem petrol artıyor hem Dolar vay ki vay. Hadin bakalım 16 yıldır el parasını harcayarak kendilerini fasulyeden sananlar şimdi gösterin hüneriniz ki size oy verelim.

Monopoyi oyununu bilen var mı ? Eni sonu birileri iflas eder oyun öyle biterdi niye şimdi bu oyun aklıma geldiyse..

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Monopoyi oyununu bilen var mı ? Eni sonu birileri iflas eder oyun öyle biterdi niye şimdi bu oyun aklıma geldiyse..
    Ne yazık ki kanunen devletin iflas etmesi mümkün değil. En azından içeriye karşı. O nedenle iflas kararı verilirse hepimize pay edecekler ...
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6. yanlış anlayacağını düşünerek hemen sonrasında ek yaptım sn.HAKEM görmüşsünüz

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ne yazık ki kanunen devletin iflas etmesi mümkün değil. En azından içeriye karşı. O nedenle iflas kararı verilirse hepimize pay edecekler ...
    Ben zaten devletten bahsetmiyorum devleti yönetsin diye seçilmişlere güvenen ve güvenmeyen tüm zümrenin az veya çok iflasından bahsediyorum. Siz ve bende dahil...

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    yanlış anlayacağını düşünerek hemen sonrasında ek yaptım sn.HAKEM görmüşsünüz
    Evet gördüm sn epikurus.Çözememiştim mesajınızın içeriğini karışıklık oldu sandım.Saygılar.

Sayfa 991/1023 İlkİlk ... 4918919419819899909919929931001 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •