Sayfa 991/1004 İlkİlk ... 4918919419819899909919929931001 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,921 - 7,928 arası.

Konu: Viop LIII

1.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Yeni ekonomi modeli sureci + Teknik Analiz ile piyasa yapicilarin atacagi adimlari on gormeye calisiyorum.
    Bu tür öngörüleri beğeniyorum faydalıda buluyorum .. yeterki dayanağı olsun. açıkçası bende sizin gibi düşünüyordum ama kısa vadeli grafiksel fazdan ve yine kısa vadeli sayımsal belirsizlikten dolayı tüm hisselerimi pztesi ve salı sattım. (yaklaşık 6 aydır taşıyordum).

şimdilik tribundeyim fakat trendi bozacak grafiksel bir durumda oluşmuş değil.. yeni beklentilerle/haberle vs yeni zirveler yapan bir grafik var ortada. bol kazançlar..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Bu tür öngörüleri beğeniyorum faydalıda buluyorum .. yeterki dayanağı olsun. açıkçası bende sizin gibi düşünüyordum ama kısa vadeli grafiksel fazdan ve yine kısa vadeli sayımsal belirsizlikten dolayı tüm hisselerimi pztesi ve salı sattım. (yaklaşık 6 aydır taşıyordum).

şimdilik tribundeyim fakat trendi bozacak grafiksel bir durumda oluşmuş değil.. yeni beklentilerle/haberle vs yeni zirveler yapan bir grafik var ortada. bol kazançlar..
    abi tek derdin o olsun

pazartesi haftalık bar atsın bi.. ben sayarım

3.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    Tom fışkırtıııııyo

Sp suan analize en uygun grafik bence.. Oradada onemli bir fiyat dibi olustu yada olismaknuzere tahminim..

bence coşmayada devam edecek gibi abi... 1 yıl önceki durum üstteki gibiydi.. son durumda altta bu yıl yeni bir rekor yapmalı bence..

bence coşmayada devam edecek gibi abi... 1 yıl önceki durum üstteki gibiydi.. son durumda altta bu yıl yeni bir rekor yapmalı bence..

bugün EMLAK DAYUYNAN içecez abi

teknik meknik yok

30 AĞUSTOS... bizim günümüz

5.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bugün EMLAK DAYUYNAN içecez abi

teknik meknik yok

30 AĞUSTOS... bizim günümüz
    30 Ağustos .. Atatürk'ün Başkumandanlığıyla Zaferle sonuçlanan Büyük taarruzun 101. yılı... Bayramımız kutlu olsun..

bu FDAX a ne oldu 2 gündür ? bırakmıyor ki AMARİKANLAR fişeklesin.

nedir ALMANYA'nı hikayesi ? bilen var mı ?

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

1885-1940 arası daire içindeki bölgede güç toplarsa graftaki formasyonu beklerim hedef grafta.
    1885 altı çoklu günlük kapanışlarda formasyon çöp olur.
    17.08.2023 deki analizim devam ediyor 1940 bölgesine gelmiş gözüküyor ,
    3 - 4 işlem günü içinde bu bölgeden seneryom çalışırsa 1985 bandına hareket beklentim mevcut
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 991/1004 İlkİlk ... 4918919419819899909919929931001 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •