Sayfa 996/1000 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,961 - 7,968 arası.

Konu: Viop XLIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,251
    ikigözüm,
    yada ben gibileri bu hesaplamaları yapamaz,
    her şeyi çok bilen alıntılarda bazı yazılarını mecburen gördüğüm, çok bilmiş, ama okuduklarıma göre bir poktan çakmayan, forumun mehmet abi dediği kişiye sorun, kaç puanda ne maliye olacağını maliyetten kaç puan altında ve kaç lot olursa istediğiniz rakamın gerçekleşebileceğini.
    onun cevabına inanacak daha fazla kişi çıkar.

pazartesi aracı kurumlar çarşamba ise takasbank teminat arttırınca
    4,5 milyon teminat açığımız çıkacakmış bizde tamamlayamayıp batacakmışız,
    gülerken altıma kaçıracaktım

aracı kurumun arttırdığı teminat boşta param varsa kullanmamı engeller, takasbankın arttırdığı teminat ise gerçekten para yatırmamı gerektirir.
    mc yersemde sadece takasbankın istediği teminata kadar teminatı tamamlamam yeterlidir, (yada poz kapamam poz kapatırsam spottan da extra boşa param çıkar)
    yemişim aracı kurum 4-5 kat fazlasını istiyormuş, ben açmışım pozisyonu takasbank teminatı ile ay sonuna kadar taşırım olur biter.
    Bear_Bull
    @BearBull26

2. Az para ile borsa nasıl yükseltilir örneği gösteriliyor bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    100 lot ile 1,850,000 kazanmak istiyorsanız maliyetiniz 3200 olacak
    3200 - 1850 = 1350 ye düşmesi lazım bu da % 50 ye denk gelmez.
    sn.Bear_Bull,Siz bu işin ehlisiniz,,ilginiz ve bilgi paylaşımınız için çok teşekkür ederim.

YTD

4.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    ikigözüm,
    yada ben gibileri bu hesaplamaları yapamaz,
    her şeyi çok bilen alıntılarda bazı yazılarını mecburen gördüğüm, çok bilmiş, ama okuduklarıma göre bir poktan çakmayan, forumun mehmet abi dediği kişiye sorun, kaç puanda ne maliye olacağını maliyetten kaç puan altında ve kaç lot olursa istediğiniz rakamın gerçekleşebileceğini.
    onun cevabına inanacak daha fazla kişi çıkar.
    Porsche Taycan almak istiyorum,nasip olur alırsam memeleketiniz Eskişehir'e börek aşamaya gelirim.(davet ederseniz).

5. Normalde yükselişler yavaş düşüşler sert oluyor. İnsanlar tereddüt ile alıyor, panik halinde satıyor, stop loss vs yapmaya fırsat verilmiyor.

Bu yükseliş dik açı olduğu için sıra dışı olduğu biliniyor ama nedeni nasılı çok konuşulmuyor.

Yabancıların doları nasıl yükselttiği ayrınıtı ile TV'lerde açıklanmıştı, borsa sırları ortaya çıkıp da millet korkmasın diye söylenmiyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,251
     Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Porsche Taycan almak istiyorum,nasip olur alırsam memeleketiniz Eskişehir'e börek aşamaya gelirim.(davet ederseniz).
    gelipte beni bulan herkese kapım açık çibörek+ayran ısmarlarım.
    yazılarımı takip edenler ise telefonuma nasıl ulaşacağını artık biliyorlardır.
    Bear_Bull
    @BearBull26

7. yarın kamulardan tırtıklmaya devam edelim...

8.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    gelipte beni bulan herkese kapım açık çibörek+ayran ısmarlarım.
    yazılarımı takip edenler ise telefonuma nasıl ulaşacağını artık biliyorlardır.
    Çibörek için şimdiden terşekkürler.
    Telefon numaranız için ICQ tıklamak yeterli yazmıştınız.

Sayfa 996/1000 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •