Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Su an
Satis 616.9
Alis 616.8
Sadece on binde 1.6 gibi bir marj var. Araci kuruma on binde 8 oduyorum. yuz binde 5 BSMV yi de katsaniz yani binde iki gibi oranla islem yapilabilir. Ayrica bunu almak icin nakit para olmasi gerekmez. Likit fonla ya da takasbanktaki paranizla alirsiniz.
Yarın MB bence 200 bps politika faizi artırımı sağlayacak.Normalde 425 bekliyorum ama 225 i RTE kırpar.
Sonrasında dolar 6.20-6.10 a düşer sonra 7.20e demirler.
Umarım aksi olur 500bps artırım yapar.
Yatırım tavsiyesi değil, şahsi düşüncem.
Kabaca analizlerimle, bilgilerimi yanlışsa düzeltin...Bu konuyu yıllardır tartışırım arkadaşlarla
1.ABD ekonomisi kendisinden sonra gelen 3 ekonomiden(AB+Çin+Japonya) daha büyük bi ekonomi...Kabaca Dünyadaki her üretilen 10 malın 6 sını üretiyor
2.ABD Kabaca Dünyadaki her üretilen 10 malın 7 sini tek başına tüketiyor...
Bu rakamları analiz edersek...Çin ABD yi bitirecek hikayelerinde hep savunduğum konu...ABD Çindeki fabrikaları kapar ve Çinden mal almazsa Çin aç kalır
Doyayısıyla Dünyadan mal almazsa Dünya aç kalır...(
ABD nin Dünyanın en borçlu ülkesi ve batacak hikayesine gelirsek...Farz edelim ABD bi gecede Doları %1000 parasını devule etti ve aynı anda ülke içindeki tüm ABD vatandaşlarının maaş ve tasarrufları %1000 arttırdı...
Özetle Dünya batar ABD asla batmaz...Hele bizdeki bu üretmeden tüketme kafaları ile asla...
Birde yıllarca dinlediğim ABD iç karışıklıkla batacak hikayelerini iddi eden çevremden ABD ye gidenler döndüklerin bu fikirlerininde değiştşğini gördüm...İnanılmaz sıkı Hukuk düzenlerinin olduğunu söylüyorlar hani bizde hiç olmayan ve gittikçede kötüleşen...Ben görmedim ABD yi o ayrı...
Rakamlarda hata varsa lütfen düzeltin
Hindistan'da ağustos'ta tüfe yıllık %3,69 arttı, beklenti %3,77![]()
bir halt olacağı yok.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bir zamanlar altı boş bir sloganımız vardı: "Dünyada kendi kendine yeten yedi ülkeden biri: Türkiye."...
Garip, anlamsız, Kırkpınara yakışan bir söz.
Siyasilerimiz çok severlerdi.
Şimdilerde pek söylenmiyor nedense...
Bir soru: Dünyada kendi kendisine yeten, kapılarını kapattığında, hayatını ve standardını bozmadan yaşayabilecek, öyle belli standartta bir ülke var mıdır acaba?
İlk aday: ABD...
Yer İmleri