KKTC de tüm yapı marketlerde çbs boya satılıyor.
KKTC de tüm yapı marketlerde çbs boya satılıyor.
İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.
'Bizim patron' dediğiniz zaman yani aileden sülaleden masum kader mahkumu biri gibi çok yakınlık hissediyor 'aman yesin canı sağ olsun ,sıhhatine zeval gelmesin ' der gibi masumlaştırıyorsunuz ya yuh diyorum size başka bir şey demeye de dilim varmıyor..Ali Çavuşoğlu ve kardeşleri alaverelerle,dalaverelerle,kirli ve hileli oyunlarla alın teri helal paralarımızı gasp edip yiyor siz kalkıyorsunuz 'sayın Ali bey,kıymetli patron' diye hitap ediyorsunuz doğrusu ben bu kadar acizlik aşağılanmışlık görmedim ömrüm hayatımda..Allah akıl fikir versin size ve biraz daha sıkın dişinizi platin üye olabilirsiniz..ytd..
Akant dayanamadım büyük ihtimalle kurbanı beklemeden yemişlerdir çbs boya ve printaşın yavrusu tosuncuğun kaderi pek iç açıcı değildi zaten holding büyük balık misali yuttu tosuncuğu bu sayfaya bakıyorlarsa kılçık gibi kemikleri takılıyordur bi yerlere neyse vitamin olarak takılmışızdır umarım, selasını duymadık hakkımızı helal etmek için çok erken tescil edilmesi gerekir DNA testi isteriz kazan öldü dediler diye inanacakmıyız bu tencereler tavalar bu kazanın değil de diyebilirler.
amblem, renk vb. hepsi aynı. bir fırsatını bulursam araştıracağım da yoğunum şu sıralar. ilk fırsatta öğrenip burdan bilgi veririm.
ANCAK:; burda anlamadığım br şey daha var, mardo diye dondurmacı var, sordum ne iş diye, türkiyedeki mardo ile alakası yok dedi dondurmacı...
İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.
Bakalım alakası ilgisi olmayan sempatisi hobisi görünmeyen şirketler ve yanından geçerken gözü takılan ama gönlü olmayan şirketler nasıl bir ilgi ve birlik içindeler kiracılıkla başlayan ama gerçekte içeriği bilinmeyen ilişkilerin sonucunda bu birliktelikten nasıl bir iştirak ilişkisi ve hakim ortaklık yapısı çıkacak. Zaman tabiki maneviyatın yanındadır maddiyatın teminatı maneviyattır maneviyatı güçlü olan toplum ilelebet güçlü ve adeletlidir adaletle yönetilen toplum huzurlu ve mutludur adaletin terazisinin kefesinin birine zamanı diğerine kendini koysan kendi ağırlığın sıfır gelir torununu koyarsan yani geleceğini koyarsan ne ektimki biçmek için sebebim yaşamak için hevesim olsun dersin. Ülken için bir şey yapmak istiyorsan ilk önce kapının önünü temizle bak, bir gün gelir her şeyiyle tertemiz bir ülke ve tertemiz toplum olmuşsun yani printaş bizim diyenin benim diyenler hisselerini sattılar
Zaman sen nelere kadir sin kimilerini toprağa kimilerini tarihe gömersin
Yer İmleri