Sayfa 2/721 İlkİlk 12341252102502 ... SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 9 - 16 arası.

Konu: Madam Despina

1. #Glyho
    Patron alımları bitti mi acaba?

https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2. Asap hocam böyle kuru kuru açılış mı olur haniimiş 90-60-90 mankenlerr sınırsız şaraaappplarr yanında cerezleerrr , çıkıştaa 1 doluu hot doglaarrr heyy gidiiii heeyyy çiçekleri nereye göndereyim ehehee [emoji28]
    Bi çömlek kiraydık vaktimiz hayırlı paramız bereketli olaydiii [emoji28]
    Çiçeklerimi şöyle takdim edeyimm[emoji253][emoji253][emoji253][emoji253][emoji253][emoji253][emoji253]
    Hayırlı [emoji221] lu olsun hocamm [emoji870]

Bunlarda benden pıııttttt [emoji28][emoji898][emoji898][emoji898] [emoji485][emoji485][emoji485][emoji485] [emoji483][emoji483][emoji483][emoji483] [emoji484][emoji484][emoji484][emoji484][emoji484][emoji484]

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    Doldurun şurayı kaliteyle...
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

4.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    "Para piyasası fonlarına, fonun en az yüzde 50'sini mevduat/katılma hesaplarında değerlendirme kuralı getirildi." meselesi bankaları yukarı taşıyor.
    Grafik olarak da dikkat çekici olanlar var aralarında. Siyasi söylemler sürecinde yataya bağlayan #isctr gibi...

Yükselen kama mı dersiniz, takoz mu? Keyfinize göre...

Abi bu nasıl bi hissedir yaa [emoji4]
    Frodo'nun yüzüğü hüküm dağına götürdüğü güzergah
    daha güvenli gibi ahahaa [emoji28]

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık

5.  Alıntı Originally Posted by Eyözgürlük Yazıyı Oku
    Asap hocam böyle kuru kuru açılış mı olur haniimiş 90-60-90 mankenlerr sınırsız şaraaappplarr yanında cerezleerrr , çıkıştaa 1 doluu hot doglaarrr heyy gidiiii heeyyy çiçekleri nereye göndereyim ehehee [emoji28]
    Bi çömlek kiraydık vaktimiz hayırlı paramız bereketli olaydiii [emoji28]
    Çiçeklerimi şöyle takdim edeyimm[emoji253][emoji253][emoji253][emoji253][emoji253][emoji253][emoji253]
    Hayırlı [emoji221] lu olsun hocamm [emoji870]

Bunlarda benden pıııttttt [emoji28][emoji898][emoji898][emoji898] [emoji485][emoji485][emoji485][emoji485] [emoji483][emoji483][emoji483][emoji483] [emoji484][emoji484][emoji484][emoji484][emoji484][emoji484]

S.Alışık
     Alıntı Originally Posted by Eyözgürlük Yazıyı Oku

S.Alışık
     Alıntı Originally Posted by Eyözgürlük Yazıyı Oku

S.Alışık

Hehehe onu NSHYDN Arkaaş daha iyi bilir. Adam 3 gün Karel taşıdı, ben de Sam gibi takıldım yanında.
    Sözü vardı bana tutmadı. Gitti rakı içti başkalarıyla... Husyeleri sağolsun.

İmza' nın hastasıyız bu arada.
    Mirkekam getirdim açılışa 🤣

6.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Hehehe onu NSHYDN Arkaaş daha iyi bilir. Adam 3 gün Karel taşıdı, ben de Sam gibi takıldım yanında.

Mirkekam getirdim açılışa 🤣
    Eyvallah hocam,[emoji4]Bende yakışıklı çizgilerinin hastasiyim geyik yapmak serbest demissin
    Kankimsin [emoji41]

S.Alışık

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku

Mirkekam getirdim açılışa [emoji1787]
    Sözümü unutmam ben hele şu AQcamdan da bi kurtulayım
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

8.  Alıntı Originally Posted by Eyözgürlük Yazıyı Oku
    Eyvallah hocam,[emoji4]Bende yakışıklı çizgilerinin hastasiyim geyik yapmak serbest demissin
    Kankimsin [emoji41]

S.Alışık
    Benden yana sıkıntı yok. Forum kuralları dahilinde vur patlasın...
    Aha da Mirkekam;

https://youtu.be/CxL1ukOw0hk

Sayfa 2/721 İlkİlk 12341252102502 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •