Sayfa 807/807 İlkİlk ... 307707757797805806807
Arama sonucu : 6453 madde; 6,449 - 6,453 arası.

Konu: MGROS - Migros Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    o otuzlarda az cektirmedi milette
    50 üzerine atarken trene binenler bu isin kaymagini yedi,
    zahmetsizce...
    Başlıktaki eskiler beni iyi tanıdıkları için aşağıda yazdıklarımı art niyetle söylemediğimi bileceklerdir. Bunları küstahlık olsun diye yazmıyorum, lütfen beni kimse yanlış anlamasın.

Elinde en az 20 - 30 bin lot olan iyi kazandı denilebilir ama 20 bin altı lotu olanlar iyi kazandı demek için bence erken.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    6,635
     Alıntı Originally Posted by Davudiskender Yazıyı Oku
    Başlıktaki eskiler beni iyi tanıdıkları için aşağıda yazdıklarımı art niyetle söylemediğimi bileceklerdir. Bunları küstahlık olsun diye yazmıyorum, lütfen beni kimse yanlış anlamasın.

Elinde en az 20 - 30 bin lot olan iyi kazandı denilebilir ama 20 bin altı lotu olanlar iyi kazandı demek için bence erken.
    17 tlden beri migros alir satarim, gercek hisseci vardi burda, 35 tl üzeri migros alinir derdi baska bisey demezdi,

Lot sayisina girmiyorum ben
    sanal ortamda dilin kemigi yok

yolu uzun yeni düzlüğü cikti migros ,
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

3.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    17 tlden beri migros alir satarim, gercek hisseci vardi burda, 35 tl üzeri migros alinir derdi baska bisey demezdi,

Lot sayisina girmiyorum ben
    sanal ortamda dilin kemigi yok

yolu uzun yeni düzlüğü cikti migros ,
    İnşallah hep beraber güzel kazançlar elde ederiz. Birkaç senedir bu başlık benim için mini bir finansal akademi oldu. Paradan daha büyük kazanç olarak bunu görüyorum. Ülkeye dair biraz umudum hâlâ varsa bu başlık müdavimlerinin önemli bir rolü var.

Bu başlık müdavimleri HER AÇIDAN üst kalitede insanlar ve en iyi kazançları hak ediyorlar.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. 56 dan beri elimde ama fazla yoktu 170 den yüklü girdim maliyetim yükseldi ama rahat olduğum az kağıtlarda dır elimde toplam 10k lot var ama bu rakamlarda araba alıp atsam garaja bundan az kazanmadım bu yüzden şimdi daha birşey kazandığımızı düşünmüyorum ne mazanki bana yıllık 50 lira temettü verirse kazandım derim
    ytd deli saçmasıdır

5.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    56 dan beri elimde ama fazla yoktu 170 den yüklü girdim maliyetim yükseldi ama rahat olduğum az kağıtlarda dır elimde toplam 10k lot var ama bu rakamlarda araba alıp atsam garaja bundan az kazanmadım bu yüzden şimdi daha birşey kazandığımızı düşünmüyorum ne mazanki bana yıllık 50 lira temettü verirse kazandım derim
    O zaman 2026 ve sonrasında kazandım diyeceksin. Sabrın olursa tabi.

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 807/807 İlkİlk ... 307707757797805806807

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •