bank of öncülüğünde yine güzel başlamışızzz..
|
![]() |
Bu arada elimde NASDAQ AMAZON hissesi var uzun süredir. Geçenlerde bir baktım fiyatı 100 küsür dolara düşmüş 2000 dolardan hemen sağı solu aradım kimse birşey bilmiyor meğerse hisse 1 e yirmi bedelsiz bölünmüş daha likit hale gelmek için. Bu arada da sürekli düşüyordu AMAZN 3500 dolarlardan 2000 e kadar düştü ve buradan 1 e 20 bölündü ama ufak bir tepki vermedi bile. Bizde bir hisse örneğin EGEEN 1 e 20 bölünse 3-5 tavanı cepte
Bedelsiz bölünmede yatırımcıda artan azalan bir maddi değer yok sadece psikolojik etki...
ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
bank of öncülüğünde yine güzel başlamışızzz..
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Yaz kızım da olur ama şu sıralar, kucağını gösterip otur kızım dedikleri ortada !
Doğru yere parmak bastınız . Kuru kuru yaz kızım olmaz dedim .
(6) Ne Olacak Şimdi - Yaz Kızım - YouTube
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir
Yatırım tavsiyesi hiç değildir , sadece FaL ve dedikodu
bank of tekrar alısta adam robotları saldı 1406
Anlık fiyatı hazıran eylül aralıkta aynı kabul edersek verilerimizin anlık durumunu
6 9 ve 12 aylık tahminlerimi de koyarak göreyim dedim . Kar Satışlar ve Öz Varlık
değişimleri konusunda fikirlerinizi tahminlerinizi almak isterim .
Ne de olsa benim çalışmam hata olabilir .
Dip NoT : hatalı bir veri görürseniz haber verin hemen düzeltirim . Teşekkürler ,
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir
Yatırım tavsiyesi hiç değildir , sadece FaL ve dedikodu
|
![]() |
Gönlüm 4000'ler civarına gelip bedelsiz açıklaması. Ancak yüreğim soğur..
Yer İmleri