Sayfa 1028/1031 İlkİlk ... 28528928978101810261027102810291030 ... SonSon
Arama sonucu : 8244 madde; 8,217 - 8,224 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Şu çivisi çıkmış dünyada huzur veren tek güzel şey umudunuzun olmasıdır.

2. Batan güneş için üzülmeyin
    Yeniden, yeni bir güneş doğduğunda ne yapacağınıza karar verin...
    Son düzenleme : garibanca; 01-11-2024 saat: 16:16.

3.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Batan güneş için üzülmeyin
    Yeniden, yeni bir güneş doğduğunda ne yapacağınıza karar verin...
    Güneş her doğduğunda yeni sorunları beraberinde getiriyor ve her zorluğu başardığında bunuda başardım deyip mutlu oluyorsun umut ettiğin ve başaramadığın her sorun güneş nekedar batıp doğsada ebedi dünyada bir kelebek gibi ömre sahipsin sağlık olsun olmazsada olduğu kadar gün dediğin biter hayal dediğin bitmez elbet bizim gibi düşünenler bu hayalleri bir gün gerçekleştirirler. Adı ne olursa olsun elimizde bir hisse var tescilli bu hayal değil denetlenmiyen hiç bir konuda açıklama yapmayan yönetim ve hiç bir konuda hesap sormayan kurumlar var hangi gün hangi ay hangi yıl denetlenecek bizim emeğimizi yiyende yadittirende benim gözümde haksız hangi patron hangi kurum olursa olsun. Eğitimi bi yere kadar alırsın anladığın kadar ama denetim her zaman lazım . Eğitim şartsa denetim farzdır bizim şirketi denetleyecek devlet adamı lazım varsa veya neyi neden bekliyorsa. Ömür bitti veya bitmek üzere.

4. Hayal kurmak parayla değil gerçekleştirmeye kalktığında paranı canını ömrünü koyduğunda kim var yanında ona bak sen zaman dediğin ne kiloyla nede metreyle ölçülür ömrün varsa ne güzel yoksa inananların la ölçülür.

5. Ağaç yaşken eğilir bırak eğme zamanı geldiğinde doğrulur saygıdan sen doğruyu buldunda eğriyi mi düzelteceksin Bırak zamanı geldiğinde doğrulur hayatın yükü ağır sen nekadar yükü taşırsın eğilmeden.

6. Dünün güneşi ile, bu günkü çamaşırlar kurutulamaz...

7.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Dünün güneşi ile, bu günkü çamaşırlar kurutulamaz...
    kurutulur bence depolama ile

8.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    kurutulur bence depolama ile
    Niye uğraşıyorsun o kadar, yarın ki güneşi beklemek varken...
    Son düzenleme : garibanca; 02-11-2024 saat: 15:24.

Sayfa 1028/1031 İlkİlk ... 28528928978101810261027102810291030 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •