Ana sayfa Borsa Borsada Bugün – 10 Ekim Salı

Borsada Bugün – 10 Ekim Salı

Uzun zamandır negatif uyumsuzlukla yükselen borsamız dün Hamas-İsrail savaşı nedeniyle %3’ten fazla geriledi. Sistemlerimiz negatif uyumsuzluğa rağmen yükselişi gayet yakından takip ediyordu ve dün akşam kapanış sonrası genel görünümü negatife döndürdü.

Haftalık döviz sepeti bazlı grafiğinde ikili tepe ve RSI uyuşmazlığı net olarak görülüyor.

Bakalım endeks negatif uyumsuzluğun işaret ettiği fibonacci %23 ve %38 geri dönüş seviyeleri olan 7,580 ve 6,974 seviyelerine doğru bir hareket başlayacak mı yoksa orta vadeli kanal desteğinden dönerek yoluna devam mı diyecek? Buna büyük oyuncular karar verecektir, biz sadece onların bıraktığı izleri takip ediyoruz.

Bu sabah Avrupa endeks vadeli kontratları %1’e yakın artıda, ABD endeks vadeli kontratları ise çok az artış gösteriyor. Asya borsalarında yükseliş yaşandı ve saatlik bist100 grafiğinde indikatörler dip seviyelere yaklaştığı için bir tepki hareketi beklenebilir. Bu tepkinin gücü bize önümüzdeki günler için daha iyi fikir verebilir.

Haftalık döviz sepeti bazlı bist100 analizi
Günlük BIST100 Endeks Teknik Analizi

Her sabah BİST100 grafiği ile hareketli ortalamayı ve en verimli iki sistemi ve farklı indikatörleri grafik olarak izleyeceksiniz. Bu sistemlerden sizin risk anlayışınıza uyan, yatırım sisteminizi daha iyi yansıttığını düşündüğünüz bir ya da bir kaç sistemi direk izlemeye başlayabilirsiniz.

Örneğin StochRSI hızlı hareket ederken RSI ve hareketli ortalama daha yavaş hareket eder.

Pivot Seviyeleri

Önemli Bültenler

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here