ABB Mansur Yavaş olmazsa KK ve Eİ kimse oy vermez bizim ailelerden. AKP'ye verir yine. Ben de.
Printable View
Enkai 27 altı fırsatır yarın ya d en gec carsamba kaldıgı yerden olabilire :)) ytd
Zinedrimed abi aselsanda işi bitti mi? Ayak bacak mi yapıyor?
bofa akbankı süpürmüş...
https://i.hizliresim.com/dvd11iy.jpg
bu menderes 8 altı beles beles patron bisiler deniyor bakalım n olacak prkme de de indirdiler sonra 3 x
Perşembeye kadar fışkırtır mı?
sasada tekrar trend dönuyor galiba ..long oldum biraz haber geldi belkım tavan olur...
bu işler sırayla yarınla beraber sıra holdingler de .....
Kılıçdaroğlu aday olduğunda sandığa gitmeyeceğim diyen herkes kripto AKP lidir. Ve bunu açık açık deklare edip, bu argüman taraftar bulsun derdindeler.
Benim görüşüm net, rakip kim olursa olsun, kütük olsa rakip ona oy veririm..o kadar net görüşüm. Ayrıca ekrem mi kk mı deseler, yine kk yı tercih ederim..Ekrem RTE nin gençlik yılları gibi, özünde hiç bir farkı yok bence, RTE nin gücü-yetkisi onda olsun çok daha beter oluruz bence.
Ayrıca, bir Rizeli olarak artık rize-trabzon kökenli aday istemiyorum ben, bıktık...yok mu memlekette başka şehir..ben bile sıkıldım...kaldı ki memleketimi çok severim, insanı da iyidir..ama siyasette artık başka soluklar gelsin.
1dk sayim minik bir itki ve duzeltmesi belirdi..doğru ise 3. Dalga icin carsamba kapanisa yakin veya persembe ogleden once ye perspektif sunuyor Y.T.D. Herşey mümkün..
https://i.hizliresim.com/gkywsgs.jpg
Yahu cauti abey sen en has reiscisin verdi işde sizin emekliliği. Dedemi istiyon tabi reis ezsin geçsin diye :)
Biz iyilik olsun diye dioduk ama hakikaten artık demeyecem, alın dedenizi, ben hayatımda 1 tek Ankara belediye seçimini kazandım, hep kaybedene verdik, kaybede kaybede de memleketten gittik, inşallah biz gidince kazanırız ne diyek.
yok yahu...yeri gelir birbirini yerler, ama iş siyaset, yani mama olunca, rize-trabzon birbirini destekler. Aynı dili konuşuyorlar sonuçta, iş yapış tarzı, meseleleri çözme şekli aynı sonuçta.
hayır sözde insanlar doğru karadenizliden bıkmış, inşaatta, iş dünyasında, orada burada çok öne çıkıyor d.karadeniz...ama rte den bıkanlar ei den medet umuyor...ben bıktım diyorum rize li olarak...memlekette başka insan mı yok.
ama bu millet müstehak, rte yi eleştirenlerin çoğu da bizim cenahtan rte benzeri biri olsun derdinde. işini bilsin!!!, ama çalışsın..höt, zöt olsun..bağırsın, çağırsın, şov yapsın.
S.a vob esnafı
5.840.00 dan 1 parti short açtım
Haneme hayırlı olsun
La ben haymanalıyım diyom haymanalıyım dayu :) Hahahaha aklıma geldikçe gülüyorum ya, tam bizim memleketin özeti işte
Dayı sen iyi misin?
sen de erken yaşta bunama başladı kardeş, hiç bir şeyi hatırlamıyorsun...özelden yazışmalarımızı da hatırlamıyordun...eyt dedin geçen de, ben ne dedim..ben menfaat için ruhumu satmam, değil eyt, milyonları verse oy vermem...para için ruhunu satanlardan olmadık çok şükür.
eyt demek, beyaz yakanın 45 yaş üzerinde ise özellikle, son yıllarını nispeten rahat geçirmesi demek...iş yerine ezilmemesi, çok zorda kalıp işten ayrılırsa aç kalmaması demek...ben son 20 yılda en çok ezilen, horlanan ve mensbu olmaktan gurur duyduğum sınıfın iyiliği için konuşuyorum. yani sende olmayan sınıf bilinci var bende çok şükür...sen ve senin gibiler patron olmaya, köşeye dönmeye özenip, bunu beceremez..ama mensup olduğu sınıfa da nefretle bakarlar. patronların milyar dolarlık avantalarını görmez, beyaz yakanın maaşını kendine dert edinir.
Ekrem İmamoğlu yada başkası olduğunda en kısa sürede Yargıtay kararı bile seçimden önce çıkar. Akp ya ekmelettin tarzı aday istiyor yada kılıçtaroğlu kazanabilecek adayı gukuk ile bitirecekler. Tüm yargı birimleri RTE nin elinde AYM dahil. Onun için başka alternatifler söyleyin.
Kemal nerelerde bir sorum olacak hükümeti yakından takip eden gazeteciler gibi aslında öyle gözüküp paranın peşinde ,Rakı balık İstanbul çok güzel:)
Yahu 1999 ekim girişli 20 sene fazla çalışacak
Eylül girişli 20 sene erken emekli olup 43 yaşında yatmaya başlayacak
Bu mu sınıf bilinci?
Herkese düzenleme geldi biz mi desteklemedik? Böyle adaletsiz iş olur mu? Yahu şunu ciddi ciddi konuşuyor olamazsın gerçekten.
Nesiller arası ayrımcılıktır bunun adı, adını doğru koyalım!
Bak yukarı yazdım, dayu sen iyi misin diyen haymanalı gibi isyan edicem artık, patronu değil, kendimizi ve yaşıtlarımızı savunuyoruz, biz mezara kadar çalışalım 3 5 yaş büyük olanlar 45 yaşında işi bitirsin böyle dünya var mı böyle adalet var mı ayıp yahu utanmadan yazıyorsunuz...
Yargıyı tanımadan fikir üretmek mantıklı değil. Fidan adam Yargıtay'da dosya bakmadan AYM üyesi oldu. Süreçler akp nin tam kucağında.
Masada tek vuruşkan shortcu deldirmeyen ben kaldığımı düşünüyorum :))))
99 yılında yasa geldiğinde emeklilik tablosuna göre ornek asagi yukari 30 yaşında ki kadina 45 yaşında 20 yaşında ki kadina ise 56 yaşında emekli olacaksın dendi peki emekli olanlar oldu gitti kimi 43 kimi 48 bunlar olurken sesiniz neden çıkmadı son 10 yıldır. madem öyle o zaman sen 20 sen ise 30 yaşındasın ikiniz de 65 e tabisiniz ya da 60 a tabisiniz denseydi ! gündeme göre konusmayın az analiz yapın 99 da ki kanun da hatalı uygulandı o zaman da bugün hak isteyenlerin hakkı çignendi !!!
Cauti - Çağrı gerek yok birbirinizi kırmaya bak ne güzel para dağıtıyorlar :)
Hak mak yok... EYT seçim kazanmak için siyasilerin uydurduğu ucube bir durumdur... Ya herkes için geçerli olur yada kimse için geçerli olmamalıdır...
Her kimki başkalarının sırtından geçinmeye bu kadar hevesliyse kusura bakmasın en hafif tabirle ********dir...
SPOT, BofA alışı abartabilir, satışta Tacirler ve Y/F güçlüdür her zaman,
https://i.hizliresim.com/89j6dk9.PNG
Vampir Çağrı haklı... Diğer arkadaşın kafa turşu olmuş...
satmak, ruhunu satmak konusunda çok tecrübeli gözüküyorsun! eyt nin rte ile ne alakası var, o çıkarmazsa başkası çıkarır...sanki 20 sene çıkarmayan başkası, seçim için eyt çıkarmayacağım diyen başkası, çift dikiş yaptırmam diyen başkası..koltuk zora girince kabul etti mecburen.
eyt yi istemiyorum, çıkarmayacağım diyen siyasi parti mi var!!!