Sayfa 496/1011 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 3,961 - 3,968 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Aman abi kimseye bişey denmiyor, bu adam oy alamaz genç enerjik tuttuğunu koparan biri lazım deyince ne reisciliğimiz ne çomarlığımız kaldı.

Muhalefet çok alıngan, kimseye bişey denmiyor, hayırlısı olsun. Herkes bildiği gibi devam etsin sonucuna da hep beraber katlanılsın.

75 yaşındayım, 10 kere dayak yediğim adamın karşısına çıkıyorum bu sefer kesin dövecem dio dedem.

İnşallah döver ne diyek.

Karşı taraf da aman dede gelsin karşımıza diye etmediğini bırakmıyor bu arada şaka gibi

Rakibin seni istiyor yani, demek ki sana yenilmeyeceğine kesin gözüyle bakıyor Bundan daha aşağılayıcı bişey duymadım herhalde siyasette...
    ABB Mansur Yavaş olmazsa KK ve Eİ kimse oy vermez bizim ailelerden. AKP'ye verir yine. Ben de.

2. Enkai 27 altı fırsatır yarın ya d en gec carsamba kaldıgı yerden olabilire ) ytd

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Aman abi kimseye bişey denmiyor, bu adam oy alamaz genç enerjik tuttuğunu koparan biri lazım deyince ne reisciliğimiz ne çomarlığımız kaldı.

Muhalefet çok alıngan, kimseye bişey denmiyor, hayırlısı olsun. Herkes bildiği gibi devam etsin sonucuna da hep beraber katlanılsın.

75 yaşındayım, 10 kere dayak yediğim adamın karşısına çıkıyorum bu sefer kesin dövecem dio dedem.

İnşallah döver ne diyek.

Karşı taraf da aman dede gelsin karşımıza diye etmediğini bırakmıyor bu arada şaka gibi

Rakibin seni istiyor yani, demek ki sana yenilmeyeceğine kesin gözüyle bakıyor Bundan daha aşağılayıcı bişey duymadım herhalde siyasette...
    kimse muhalifliğimi sorgulayamaz...

herkeste biliyor herşeyi açık açık yazdıgımı...

kimseden çekincemde yok...

bu dede aday olursa kesinlikle sandıga gitmem...

yeter artık...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Zinedrimed abi aselsanda işi bitti mi? Ayak bacak mi yapıyor?

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    kimse muhalifliğimi sorgulayamaz...

herkeste biliyor herşeyi açık açık yazdıgımı...

kimseden çekincemde yok...

bu dede aday olursa kesinlikle sandıga gitmem...

yeter artık...
    siyaset pek tarzım degil ama kılıclaroglu yuzde kaç kazandırır partisine zaten chp yüzde 26 kemik oy ... coktan görevi bırakması lazımdı kaç yıldır üstüne koydugu bir sey yok eeee nedir bu ısrar ?

6. bofa akbankı süpürmüş...

Yatırım tavsiyesi değildir.

7. bu menderes 8 altı beles beles patron bisiler deniyor bakalım n olacak prkme de de indirdiler sonra 3 x

8. Perşembeye kadar fışkırtır mı?

Sayfa 496/1011 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •