tcell de şark kurnazı sen hisseyi önce 19 liradan 21 e yükselt ,sonra da 20.300 e düşür
ulan ne düştü ama diye alsınlar ,olur canım ne güzel strateji :) hele 17 ye düşür ,düşünürüz
Printable View
tcell de şark kurnazı sen hisseyi önce 19 liradan 21 e yükselt ,sonra da 20.300 e düşür
ulan ne düştü ama diye alsınlar ,olur canım ne güzel strateji :) hele 17 ye düşür ,düşünürüz
En çok koç holding ve iştiraklerini hırpaladılar
Rus ABD karşılıklı efelenmeye , her ikisi de incinmeden hafta sonu bir ara yol bulurlar diye düşünüyorum , Rusya iki adım ileri ,bir adım geri atmak zorunda çünkü ABD ye nükleer savaş dışında zarar veremez ,Leninleri de öyle söylüyor zaten
Ben de buna inanıyorum değilse bu çağda uzun süre bu tür gerilimler Putinin bile başını yer ,kendi halkı dur derse her şey aleyhine döner
Jeton yeni düştü. şimdi endeksi niye tabana vermedi? bu iha siha bize dolar yağdıracak ondan.
şimdiden siparişler geliyordur. Pala dolar kokusu almış.
sıfır pozisyonla girdim...Hafta sonu , kafa rahat.
Her şerde bir hayır vardır, bu savaş ve benzerleri putinvari tek adamların sonu olur inşallah, ortadoğudaki savaşlardan sonra azaldı, bundan sonra biterler diye düşünüyorum. Halk birini veya sistemi değiştirirken kırk kere düşünür. Haa bu arada bu bizim millet için geçerli değil. Bize iki gaz verirler sonra aynen devam ...
İnşallah maşallahla iş yürüten Adnan vardı o da ayvayı yedi
viopçu birisi Ruslara ne zarar verebildiler , iki zenginin yatına el koydular diye yazdı geçen gün buraya ve bu adam parayla para kazanmaya çalışıyor
Ilk firsatta longlamak lazim mallari paketlemis palalar. Boyle turbulanslarda bi daldir cikart yaparlardi o bile olmadi bugun
SHELL,Rusya dan varili 28.5 dolara indirimli petrol almış. (Bloomberg)
Bu ne demek?
Patron çıldırmış,dükkanı kapatıyor.Ne var ne yok satıyor:)
Ben de 10 varil istiyorum.Üstelik 30 dolar veririm.
Burda mıydı twitter' da mıydı? Hatırlayamadım ama şöyle sormuştu: " Biz Rusya'dan ucuza petrol alamıyor muyuz?
" diye. Shell 28.5 dolara Rusya'dan petrol almış ya,ne oluyor emenike
kaynak: bbht' de son dakika geçti.
Tüpraş da alsa , var ya ne kâr yazar ama...:oleyo:
Rusun petrolunu kendi askerleri bile kullanmıyor..
Petrolu biten aracı bırakıp gidiyorlar...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rusya batıya bakacağına döt tarafına baksın...
1.5 milyar çini doyurmak o kadar kolay olmayacak...
Çin mogol üzerinden rusa açılım yapacak ileriki yıllarda...
geçen hafta da ilk başta çok güçlüydük ama sonra birden taban yedik.Kısacası her olasılık mümkün.
Şu anda haber kaynaklıyız.
Yaptırım uygulayıp ta 28.5 dolara petrol almak da müthiş bir girişim. Shell İngiliz -Hollanda merkezli.
Biz 1 varil alsak ne yaparlar acaba.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
28.5 dolara değil o kadar indirimle almış
Outlet ürün olabilir..
Kimse almaya yanaşmıyor diyorlardı petrolunu...
Sonuçta akan sistemi kapatamazsın...
İçinde patlar...
Birini çağırıp verirsin elde kalan kızı..
1125 : KAP *** TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FABRİKALARI A.Ş. *** SISE *** Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
2021 Yılı Yönetim Kurulu Kar Dağıtım Teklifi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? :
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? : Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 2022-03-04
Nakit Kar Payı Ödeme Şekli : Peşin
Para Birimi : TRY
Pay Biçiminde Ödeme : Ödenmeyecek
Nakit Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
-------------------------------------------------
Borsa Kodu | Taksit Numarası | Pay Grup Bilgileri | Pay Kodu | Pay Sıra no | 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(%) | 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(TL) | 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(%) | 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(TL) |
SISE | P | SISE, TRASISEW91Q3 | TRASISEW91Q3 | 1 | 40.8068100 | 0.4080681 | 36.726120000000 | 0.3672612 |
Nakit Kar Payı Ödeme Tarihleri Tablosu
Teklif Edilen Nakit Kar Payı Hak Kullanım Tarihi | Taksit Numarası | Ödeme Tarihi | Kayıt Tarihi | Nakit Kar Payı Hak Kullanım Tarihi |
2022-05-31 | P | 2022-06-02 | 2022-06-01 | |
Pay Olarak Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Mevcut Sermaye (TL) | Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Oranı(%) | Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Tutarı(TL) | Pay Grup Bilgileri | Pay Kodu |
3063214056.17 | 0 | 0 | SISE, TRASISEW91Q3 | TRASISEW91Q3 |
varili 28.50 değil... indirimi o..
1,5 ay önceki fiyattan vermiş...
Euro bile Lira'dan daha fazla düştü bugün dolar karşısında. Koskoca Euro'nun %1.3 düştüğü günde TL daş gibi duruyor maşallah :)
yarın birgün sıraya girerler dediydik...
daha yarın olmadı emenuke ..:drunk::drunk:
rusya satışlarda pik yapıyor.
yarın birgün o not indirenlerde sırayada girecek...
at fava bekle :he:
Petrolü birden çakacaklar sanırsam yine 140/150 dolarlarda... Emtialari da yanında iskontolu bedavaya dusururler. o zaman bizim üretim maliyetleri epey duser yine not artirimlari başlar bizde. Cari açık macik kapanması derken hop yine bademler iktidarda.. ben küçük sermaye sahibi olaraktan borsadan getirinin büyük olmasını niyaz ederim
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Badem bozuntulari daha babayı gelirler. O zaman onları getiren özgürlük çığırtkanlığı ve mağduriyet edebiyatiydi.
O zamanlar yeni bir yüz yeni bir başlangıç aranıyordu. Şimdi çaresizlik, adaletsizlik ve zalimligin merkezi oldular.
Bir dolar bir lira da olsa artık iktidar ümitleri kaf dağında...
2 ayak üzerinde yürüyüp konuşabildikleri halde omuzlarının üzerinde boşluk bulunanlar da oy kullanıyor.
https://twitter.com/cetinkaya1978/st...063207939?s=24
1.5 milyar çin li ayni anda ostursa doğalgaz fiyatlari düşer..
Aksilik işte bu sene kış uzuyor
10 mart haftası kar gösteriyor
Aksam seansi tahtasi alimda 1000 kontrat satista 30 kontrat ilk 10 kademe :):)