Sayfa 57/1007 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 449 - 456 arası.

Konu: Viop XL

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    sıfır pozisyonla girdim...Hafta sonu , kafa rahat.

2.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    Jeton yeni düştü. şimdi endeksi niye tabana vermedi? bu iha siha bize dolar yağdıracak ondan.
    şimdiden siparişler geliyordur. Pala dolar kokusu almış.
    Endeks neden taban olsun ki. Tabana basınca alıcı gelmiyor ve hacimsizce düşüp mal veremiyor.
    Çok saçma bir haber olmadığı sürece tabana verirse direkt mal alın , yukarı götürecektir ytd

Her şerde bir hayır vardır, bu savaş ve benzerleri putinvari tek adamların sonu olur inşallah, ortadoğudaki savaşlardan sonra azaldı, bundan sonra biterler diye düşünüyorum. Halk birini veya sistemi değiştirirken kırk kere düşünür. Haa bu arada bu bizim millet için geçerli değil. Bize iki gaz verirler sonra aynen devam ...
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Döviz alımına %30 vergi getirildi biliyorsunuz. Müdahale edecek gücü de var. Ama sürdürülebilir olacağını düşünmüyorum.
    Tam aklımda kalmadı ama ya %12 ya da %8'e düşürmüşler bugün haberlerde dinledim.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

5. İnşallah maşallahla iş yürüten Adnan vardı o da ayvayı yedi

6. viopçu birisi Ruslara ne zarar verebildiler , iki zenginin yatına el koydular diye yazdı geçen gün buraya ve bu adam parayla para kazanmaya çalışıyor

7. Ilk firsatta longlamak lazim mallari paketlemis palalar. Boyle turbulanslarda bi daldir cikart yaparlardi o bile olmadi bugun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    SHELL,Rusya dan varili 28.5 dolara indirimli petrol almış. (Bloomberg)

Bu ne demek?
    Patron çıldırmış,dükkanı kapatıyor.Ne var ne yok satıyor

Ben de 10 varil istiyorum.Üstelik 30 dolar veririm.

Sayfa 57/1007 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •