Pala akşam pazarı ucuzluğu yabtı ama yeterli mi, bence değil, ptesi daha da ucuzluk yapabilür.
2336 maliyet şort devam
Pala akşam pazarı ucuzluğu yabtı ama yeterli mi, bence değil, ptesi daha da ucuzluk yapabilür.
2336 maliyet şort devam
Hamdım Piştim Yandım
Yukarı adım kuralı stepne oldu bugün
Rusya'da gübre üreticilerine ihracatı durdurmaları tavsiyesi -AA
Açıklamada, Rusya'daki gübre tedarikindeki sorunların, Avrupa, Latin Amerika ve Asya'daki gıda sektörlerinde sorunlara yol açabileceğine işaret edildi.
Rusya, küresel gübre ihracatındaki yaklaşık 12'lik payıyla dünyanın en büyük ihracatçısı konumunda.
Bu iyi bir haber değil. Sanırım Rusya artık karşılık vermeye başlıyor.
yeni hizmet uygulamaya konulacak..
benzinde bu aksamdan gecerli olmak uzere her önlerine cikana pompayi saplayacaklar..istasyona kadar zahmet etmeyin..
hersey her acıdan daha kotuye gıdecek ...daha bızım hava sahasu hıkayemız var....dax gocuyorsa vardır bır bıldıklerı...ha bızım borsa dusermı duserse 1.20den almayana enayı derler beklersen ha 1 cent te olabılır ama alım yerlerı gıbı tabı yasarsak
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Çavuşoğlu :
Wendy Sherman'ın ziyaretine ilişkin; ABD ile gündemimizde ikili konular da var, Ukrayna'daki durum da görüşülecektir.
Hava sahamızı açık tutuyoruz. Türkiye hava sahasının açık olmasının stratejik ve insani bakımdan önemli. Sadece Türkiye açısında değil yaptırımı uygulayan ülkelerin vatandaşları açısından da hava sahasını açık tutuyoruz.
Wendy gelip hava sahasını kapatın Nato üyesi olarak bir tek siz kaldınız diyecek sanırım.
Yer İmleri