Sayfa 56/1007 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 441 - 448 arası.

Konu: Viop XL

1. tcell de şark kurnazı sen hisseyi önce 19 liradan 21 e yükselt ,sonra da 20.300 e düşür
    ulan ne düştü ama diye alsınlar ,olur canım ne güzel strateji hele 17 ye düşür ,düşünürüz

2. En çok koç holding ve iştiraklerini hırpaladılar

3. Rus ABD karşılıklı efelenmeye , her ikisi de incinmeden hafta sonu bir ara yol bulurlar diye düşünüyorum , Rusya iki adım ileri ,bir adım geri atmak zorunda çünkü ABD ye nükleer savaş dışında zarar veremez ,Leninleri de öyle söylüyor zaten
    Ben de buna inanıyorum değilse bu çağda uzun süre bu tür gerilimler Putinin bile başını yer ,kendi halkı dur derse her şey aleyhine döner

4.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    serbest piyasa yok ki; adamlar içerde komple sermaye kontrolune geçti.. gidip 107 ruble verip dolar alamıyorsun yani...
    Ruble fiyatı forex piyasasında belirlenir.. Rusya’nın sermaye kontrolleri bir noktaya kadar etkili elbette ama şunu da belirtmek isterim ki yabancılar henüz ciddi olarak rubleyi satmadılar..artık kimse o yabancılar, bilemiyorum 🙂

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    brent 115 oldu dolar 14.25 bence bu zam düşük kaldı pazara 1 gayme daha geydirirler her ikisinde ve 20 yi aşarız
    avrupada 1.20 euromuydu benzin
    2.40 euro bazı ülkelerde

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Döviz alımına %30 vergi getirildi biliyorsunuz. Müdahale edecek gücü de var. Ama sürdürülebilir olacağını düşünmüyorum.
    Muhakkak.. Rusya’da olsanız bir yere kadar..

7. Jeton yeni düştü. şimdi endeksi niye tabana vermedi? bu iha siha bize dolar yağdıracak ondan.
    şimdiden siparişler geliyordur. Pala dolar kokusu almış.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    2.40 euro bazı ülkelerde
    iyi o zaman mazotta hedef o ülkeler olsun
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 56/1007 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz