2 gün önce alsan iyiydi.gerçi paArtesidwn itibaren 5 litrelikte 200 tl üstü görülebilir diyorlar. Yað birlikleri dün açýklama yayýnlamýþ. Acil yardým diye. Dolar bazlý 1400 dolardan 2.000 dolara çýktý fiyatlar. Bide rusya 16 gemiye çýkýþ izni vermiyor stoklar mart baþýna kadar sýfýrlanýr diye. Yakýndaherkese 1 teneke sýnýrý gelebilir. Bizim iyi kötü zeytinliðimiz var kendimize 17 teneke ayýrýp geriye jalaný satýþa çýkarmýþtýk. 350 den vermeye baþlamýþtýk çoðu gitti ama fiyatta 450 ye çýktý haftaya 500 diyorlar
bir halt olacaðý yok.
Ayçiçek yaðýnýn pahalanmasi iyi oldu. Kullanýlmasý bile yasaklanmalý bence. (Bir gün elbet)
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Ülke 2000 - 2014 yýllarýnda ki cenneti özlüyor olmalý.
herþey bolluktu herþey ucuzdu, evi olan bir ev daha, arabasý olan bir araba daha alabiliyordu, kollara dirseklere kadar bilezikler dizilip düðünlerde herkese çeyrek altýn takýlabiliyordu. kýsaca millette para boldu.
Haliyle o yýllar özleniyor olmalý.
karýnca ile circir böcüðü hikayesi gibi aslýnda,
ülke olarak paso hazýrdan yedik, ye memedim ye
Cisim yaklaþýyor hustin, ben bunu 2013 den beridir yazýyorum. Biz karýncayýz
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
[emoji837] #SONDAKÝKA
24 Þubat akþamý insani yardým maksadýyla iki A400M uçaðýmýzý Ukrayna’ya gönderdik.
Oraya gittikten sonra hava sahasýnýn kapatýlmasý nedeniyle Borispol Havaalanýnda 2 uçaðýmýz þu anda bekliyor.
— Savunma Bakaný Hulusi Akar
https://twitter.com/haskologlu/statu...643057154?s=21
Not wikipediaya göre 10 adet sipariþ edilen uçaktan elimizde 9 adet var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Aman kendinize iyi bakýn hasta olacak zaman deðil. Tedavi çok pahalý ilaç farký ilacýn beþ katý. Böðüre böðüre ölürsünüz. Ýmkanýn yoksa.
Dünyaya meteor çarpmaya kalksa yunanistan yine Türkiye’yi sorumlu tutacak.
Yunanistan Dýþiþleri Bakan Yardýmcýsý Miltiadis Varvitsiotis, Avrupa ülkelerine Rusya’ya yönelik yaptýrýmlar konusunda Türkiye’ye baský yapmalarý çaðrýsýnda bulundu.
https://tr.sputniknews.com/20220305/...054450397.html
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri