Sayfa 55/1007 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 433 - 440 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    evet, Rusya henüz karşı yaptırım anlamında herhangi bir adım atmadı...

bu arada rubleyi de şimdiye kadar iyi tutuyorlar.. beklediğim kadar değer kaybetmedi.. 80- 160 overshoot bekliyordum..
    serbest piyasa yok ki; adamlar içerde komple sermaye kontrolune geçti.. gidip 107 ruble verip dolar alamıyorsun yani...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

SPOT kapanış, bu TEB yatırım hedge yapmış olmalı,

rusya ukrayna'nın alt yapısını mahvetmiş. muhtemelen işgal etmeyecekler. tavizler alıp geri çekilecekler.

yani hadım edip bırakacaklar.

ukrayna da yıllarca tekrar inşa etmek için yırtınacak.

nato böyle kendisine yük olacak bir üye istemez. onu harcayıp yola devam ederler. bu işler böyle yapmadıkları şey değil.

sonra düşman dedikleri rusya'yı dost ilan ederler. çarşı karıştıktan sonra esnaf işinin başına döner

uluslararası ilişkilerde güvenlik en önemli şeydir ama ekonomi de 2. sıradadır.
    audentes Fortuna iuvat

4. Neyi tutuyorlar ,gelsin Antalya da Rubleyle tatil yapsın da ne tuttuklarını görelim

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    rusya ukrayna'nın alt yapısını mahvetmiş. muhtemelen işgal etmeyecekler. tavizler alıp geri çekilecekler.

yani hadım edip bırakacaklar.

ukrayna da yıllarca tekrar inşa etmek için yırtınacak.

nato böyle kendisine yük olacak bir üye istemez. onu harcayıp yola devam ederler. bu işler böyle yapmadıkları şey değil.

sonra düşman dedikleri rusya'yı dost ilan ederler. çarşı karıştıktan sonra esnaf işinin başına döner

uluslararası ilişkilerde güvenlik en önemli şeydir ama ekonomi de 2. sıradadır.
    Yanlız bu Ukrayna nın yeniden inşaasında anormal inşaat işleri çıkacak. İyi pasta çıkar şirketlere...

neredeyse tüm piyasalara az çok kaydılar
    hafatasonu bi bitcoin var onada 2 gün kayarsa global pala belki rahatlarda pazartesi rahat durur kaymaz
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yanlız bu Ukrayna nın yeniden inşaasında anormal inşaat işleri çıkacak. İyi pasta çıkar şirketlere...
    bilemem belki de öyledir. ben kendilerini alkole vuracaklar diye düşünüp aefes toplamaya başladım. puhaahhaaaaa

şaka şaka. fiyat gereksiz derecede ucuz.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Epgis : Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı

05/03/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;

Benzinde 69
    Motorinde 84 KRŞ/LT

Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.

şeyi saate bağlamışlar artık....
    brent 115 oldu dolar 14.25 bence bu zam düşük kaldı pazara 1 gayme daha geydirirler her ikisinde ve 20 yi aşarız
    avrupada 1.20 euromuydu benzin
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 55/1007 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •