Rusya meydan okuyacak abd borsasý düþecek? illimünati adamý oyar ya hu.
Rusya meydan okuyacak abd borsasý düþecek? illimünati adamý oyar ya hu.
bizdeki hesabý yine 1 günde kesecekler gibi duruyor, bakalým hangi þanslý gün ?"yatýrým tavsiyesi deðildir"
Çin'in de ekonomik sýkýntýlarý var. Rusya'nýn hareketlerinden memnun olduðunu sanmýyorum. Mevcutta zaten resesyonun eþiðinde ve büyüme hedeflerinden uzaktalar. Ekonomiyi hýzlandýrmaya çalýþýrken hem emtialardan hem enerji maliyetlerinden gol yiyorlar. Ayrýca içeride emlak piyasasýnda çöküþe bir gýdým uzaktalar. Putin'in saçmalýklarýndan memnun olduklarýný sanmýyorum. Dostluklarý da Rusya'nýn durumundan faydalanarak Rusya'dan leþ fiyata ucuz petrol ve gaz almak kadar olur. Daha ötesinde bir þey bana sürpriz olur.
Amatör bir yatýrýmcýyým, yatýrým tavisyesi deðildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaþýyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Þu an en büyük iki risk Putin'in "escalate to deescalate" stratejisini güderek Avrupa'ya sýtmayý gösterip vereme razý ederime oynamasý olur. ABD ve Ýngiltere de olaylar yatýþsýn istiyor gibi gelmiyor. Putin hata yaptý ve ona þerefli bir dönüþ yolu vermeyecekler. Putin'i Rusya'dan sökünceye kadar bu oyunu sert oynayacaklar. Putinsiz Rusya Çin'i yalnýz býrakacak. Önce Putin'in kafasýný sonra Çin'in kafasýný kopartmaya oyanayacaklar gibi.
Þerefli çýkýþ yolunu Rusya az önce ajanslara tanýmladý. Kýrým'ý bana ver, Donbass'ý taný, tarafsýz ol vs. Normalde Ukrayna'nýn bu þartlar altýnda kabul etmesi makul olabilir fakat bakalým ABD izin verecek mi? Eðer kabul edilmezse Putin için tek yol "escalate to deescalate"
Amatör bir yatýrýmcýyým, yatýrým tavisyesi deðildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaþýyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
suyun içinde hesaplama tekniðini bilen var mý?
ben bir çok tekniði bilirim ama bunu çözemedim...
bilen yardýmcý olabilir mi?
hadi geçmiþ olsun. dax boða dönüþü yaptý derim ben.
Yer Ýmleri