Şuan kriz fiyatlamasi mi gorduk ki şöyle 1.5liraya garanti,2 liraya Arçelik alalım da
Printable View
Virusu murusu bosver. O onu demis, bu sunu demis, o roket atmis bu raketle cevap vermis vs vs. Yok fitch MS daki en buyuk resesyon geliyor demis vs vs. Miktiret. Habere kapali ol. Olumlu da olumsuz da. Sebep sonuc arama, sebep sonuc yaratma. Al bi ekran teknik analiz ogren. Muhendis diyor nickte. Sayilarla, istatistikle aran iyidir. Bu ekranda donen sey gercek. Gerisi palavra.
insanlar şirket bakmasından korkuyor
her an lehman tarzı bir domino başlayabilir. bunun olmayacağı garantisi yok.
ikincisi bedelli yapacak çok şirket var. bu garanti. full portföy (200 binlik) hisse alan adam %200 bedelliyi karşılayamaz. kimse extra 400 bin bulamaz bulsada o şirkete neden o meblağları yatırsın. yatırmaz.
Erdem yeğen değilim 2002 den beri yazarım h.aksamlar
Cds 613, swap ?, S400 masada ilaveten ben sanki İmamoğlunu harcayacak seçime sokmamak için soylu ortada yok ona göre düşünün
kosedekı bınaya ambulans geldı covıd ekıbıyle.....
Sn Dalgacı viop direkt sp ye bakıyor. Az önce ben de al sat yaptım. Sp şu an 2806 seviyesinde. Ciktikca cikiyor meret :).
Herkes tecrübe ettiği şey ile birşeyler söyleyecektir. Her piyasa gibi pay piyasası ve onun türevi vadeli piyasalar da zurnanın son deliğidir, fiyat da o delikten son çıkan sestir. Zurnanın sesini dinleyerek zurna çalmayı öğrenemezsiniz. Temelden şaşmayın, micro makro yerel global fark etmez. Burasını da boşverin ama eğlenceli yerdir. Kadir abinin dediklerine de kulak verin :kahkah::oleyo:
https://www.youtube.com/watch?v=UB2EteC6uUE
115.925 1/10 daha cortladım etti 4/10 biraz çıtır yapayım 750-650 arasına 4/10 flatleyecem...
Mühendisim yatırımcım,
İlk önce şu linke tıkla https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=448 tamamını oku, ama oradaki kırmızıyla yazılmış yazıyı 4 kere oku.
Beyler, bugün bir arkadaş ile derin bir borsa muhabbetine girdik. İkinci dip gelir mi konusunda anlaşamadık bir türlü. İkinci dip konusunda görüşlerinizi alabilir miyim?
Her görüşün de argümanları fena değil
V bekleyenler
İlaç ve aşı bulunur
MB ler para dağıtıyor.
Bu paralar nereye gidecek
Enflasyon olacak ve her şeyin değeri yükselecek
Bizde payımızı alırız
İnş.
W bekleyenler
Global sistem catırdadı
Tedarik zinciri bozuldu
Eşi benzeri görülmemiş daralma olacak, hastalık ortadan kalksada işler eskisi gibi olamaz insanlar daha az para harcar. Ve işsizlik eski seviyesine gelemez
Bize sorarsan
Bir gün short
Birgün long
Poza göre bakış değişebilir[emoji1]
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben endekse olan ilgimi kaybediyorum galiba. Hic islem yapasim gelmiyor kac gundur. Diger enstrumanlar daha cok hosuma gidiyor
arkadaslar 3 gun 2bın puana sıkıstı........bu ne demek benım calısmalarda cuma .....100ustunu asamazsa........haftaya yon belırsız ama sert hareket......cuma çok onemlı oldu....asagıda bar boyu için 95te olabılır muhtemlene haber gelebılır persembe olumlumuı olumsuzmu........onumuzdekı hafta bır noktaya fınal olacak dıkkat derım...
Bilirsiniz ben demistim demeyi sevmem ama dow da ki hareket tam da dedigim gibi oldu. Dun ne cokuyoruz dedim bugunde ne yeni zirve yapiyoruz diyorum. Teknik olarak guzel hareket etti. Olmasi gerektigi gibi. Ne var ki 24 ustu bence zor. Orasi uzun sure tepe olarak kalir kanisindayim
Durum aynen öyle...
Yanlış yönlendirme ve yararlanma...
Adam alıp arkadan iş çevirmeseymiş ceza yememe ihtimali yüksek...
Bizim de burada yazdıklarımızın sorumluluğu var...
İnan burada emiri verdikten sonra yazıp gerçekleşmediğini görünce 200-300 puan zararına 2 kez işlem açmışlığım var...
Salakça ama insan vebal almaktan korkuyor, buraya yazıp tersi pozisyon alan veya yalandan yazanlar hakikaten vebal alır...
Dürüstlük ve iyi niyet...
Arkadaşım kusura bakmada ben perişanlık göremiyorum ortada. Perişan olduğunu düşünüyorsun burada borsa oynuyorsun. Dün kuzenimin çocuğunu hastaneye yatırmışlar ciğerleri su toplamış virüsten şüpheleniyorlar dün odadan çocuğun resmini paylaştılar otel odası gibi bir odada çocuğu yatırmışlar ve beş kuruş para alınmıyor. Ne ambulans parası ne tedavi parası hiçbirşey ödemiyorlar. İster sevin ister sevmeyin ama adamların sağlık konusunda yaptığı yatırımların ne kadar önemli olduğunu ve ne kadar iyi durumda olduğumuzu kabul etmeniz lazım. Ben kızımı ankara medicana hastanesine götürdüm iki hafta kadar önce resmen tedaviden kaçındılar pişman oldum devlet hastanesine gitmediğime. Şikayet ettim gerekli yerlere dün cevabı geldi ve çok mutlu oldum verilen cezaya. Şu sağlık işinde lütfen siyasi görüşlerinizi bir kenara bırakın. Maskeniz mi yok ambulans çağıdınızda gelmedimi devlet hastanesine gittinizde bakmadılarmı. Sigortası olmayan adam bile aylık 60 tl ye her türlü sağlık hizmetinden yararlanıyor. Herşeyi eleştirin ama şu sağlık sistemindeki güzellikleride görün artık be kardeşim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seni dinleseydik diyelim;
Emlak konut aldim 1.70 te.
Ucuz dedin 1.60 tekrar aldim
Ucuz dedin 1.50 tekrar
1.40 tekrar
1.30 tekrar
1.20 tekrar.... sonuc 1.05
Yazik insanlara yazik günah.
Batirdiniz.. neymis gyo sektoru iyi olacakmis para bolluguymus faizlermis.
Seni dinleyen BATTI
Kişisel kanaat
Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak,
Global sistem değişecek,
Belki paranın merkezi değişecek,
Bir tarafta yaşlanmış ve ABD dışında büyüme sağlayamayan gelişmiş ülkeler
Diğer tarafta Hızla teknolojiye ayak uyduran ve Nufus yoğunluğu olan, büyüyen ülkeler
Gelişmiş ülkelerin borç durumunu paraları rezev para diye kimse umursamıyor
Ama patlayacak
Yada patlamaya mahkum
En derin piyasa denen petrol de olanlara bakıp
Olmaz denen şeylerin nasıl pamuk ipliğine bağlı olduğunu görmek lazım
Yanı işler çok uzak olmayan zaman diliminde karışacak
Ama bunlar bu arada mı olur
Yanı 3-5 aylık zaman içindemi
Sanmam
Değişimin fitili ateşlendi bence
5 sene sonra şahsı kanaat başka bir düzende ve farklı bir bakışla bakıyor oluruz
Şimdi amerikan borsalarına göre fikrimi söylemek istiyorum. Sp nin sert takozu kırmasına bizim endeks uyup da 96binlere inmiyorsa ki ben de shorttum dün bu beklentiyle ve de Bugün yine takozun içine girmişse bizim borsayı tutuyorlar derim ben. Pala dusurmek istemiyor sanirim. Belki de cikista dış borsalar kadar çıkmadığı içindir. 3. Defa 99 u deneyebilir ki 3.de kırıp 103 e kadar alabilirler. Gerçi bankalarda bu kadar satarken nasıl olacak bu O da muamma. Bence Ikinci dip herkes onu beklerken gelmez ki her yer shortcu. Tabi yanılabilirim de sadece tahmin.
Seni dinledik diyelim senaryo 2;
Dolar 6.20 , sen dusecek dedin.
1. Bozdurdum 6.30
2. Bozdum 6.40
3. Bozdum 6.50
4. 6.6
5. 6.70
6. 6.80 .... ve 7 FINAL TL.
Elimde kalmadi dolar ve battım.
Millete gaz verdin çöküş bekliyorum dedin dolarda. Insanlari bitirdin.
Eski sağlam imajini kullanarak hem de.
Sozum sana SERKAN23
Cuma için bir tahmin alsam
% 51 ihtimalle hangi taraf ağır basıyor