ingilizlere ikinci yardım yapılacakmış ne zamana geldik be milletin perişan laan..
ingilizlere ikinci yardım yapılacakmış ne zamana geldik be milletin perişan laan..
Arkadaşım kusura bakmada ben perişanlık göremiyorum ortada. Perişan olduğunu düşünüyorsun burada borsa oynuyorsun. Dün kuzenimin çocuğunu hastaneye yatırmışlar ciğerleri su toplamış virüsten şüpheleniyorlar dün odadan çocuğun resmini paylaştılar otel odası gibi bir odada çocuğu yatırmışlar ve beş kuruş para alınmıyor. Ne ambulans parası ne tedavi parası hiçbirşey ödemiyorlar. İster sevin ister sevmeyin ama adamların sağlık konusunda yaptığı yatırımların ne kadar önemli olduğunu ve ne kadar iyi durumda olduğumuzu kabul etmeniz lazım. Ben kızımı ankara medicana hastanesine götürdüm iki hafta kadar önce resmen tedaviden kaçındılar pişman oldum devlet hastanesine gitmediğime. Şikayet ettim gerekli yerlere dün cevabı geldi ve çok mutlu oldum verilen cezaya. Şu sağlık işinde lütfen siyasi görüşlerinizi bir kenara bırakın. Maskeniz mi yok ambulans çağıdınızda gelmedimi devlet hastanesine gittinizde bakmadılarmı. Sigortası olmayan adam bile aylık 60 tl ye her türlü sağlık hizmetinden yararlanıyor. Herşeyi eleştirin ama şu sağlık sistemindeki güzellikleride görün artık be kardeşim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri