Sayfa 684/985 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 5,465 - 5,472 arası.

Konu: Viop - XVII

1. arkadaslar 3 gun 2bın puana sıkıstı........bu ne demek benım calısmalarda cuma .....100ustunu asamazsa........haftaya yon belırsız ama sert hareket......cuma çok onemlı oldu....asagıda bar boyu için 95te olabılır muhtemlene haber gelebılır persembe olumlumuı olumsuzmu........onumuzdekı hafta bır noktaya fınal olacak dıkkat derım...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Peki 2 dip 1.ye oranla %20 daha asagida olsa ?
    Olabilir tabiki. Bence bunu simdiden tartismak gereksiz. O zamanin kosullarini gormek lazim.

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Ben endekse olan ilgimi kaybediyorum galiba. Hic islem yapasim gelmiyor kac gundur. Diger enstrumanlar daha cok hosuma gidiyor
    cunku zarlar hılelı ben de altına takılıom artık.....bırazda altın palası ıle ugrascam...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

4.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Mühendisim yatırımcım,

İlk önce şu linke tıkla https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=448 tamamını oku, ama oradaki kırmızıyla yazılmış yazıyı 4 kere oku.
    Sağolun teşekkür ederim. Zaten burda yazılanları kendi düşüncelerimle harmanlayıp ona göre değerlendirmeye çalışıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Zaten viopta değilim hocam en az 3-5 sene bulaşamam viopa. Borsa kısmındayım ve orta uzun vadeli yatırım yapacağım. Ama akıl akıldan üstündür rakamlar dışında temel olarak her söyleneni değerlendirmeye çalışıyorum
    Geleceğe yönelik hangi sektörlerden umutluysanız o sektörden büyüme potansiyeli olan ucuz kalmış hisseyi alın atın kenara veya her ay bir mikyar biriktirme yolunu seçin. Mutlaka kazanırsınız. Al-sat yapacağım derseniz kazanma şansınız milyonda bir
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Bilirsiniz ben demistim demeyi sevmem ama dow da ki hareket tam da dedigim gibi oldu. Dun ne cokuyoruz dedim bugunde ne yeni zirve yapiyoruz diyorum. Teknik olarak guzel hareket etti. Olmasi gerektigi gibi. Ne var ki 24 ustu bence zor. Orasi uzun sure tepe olarak kalir kanisindayim

7.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Burada ben kalkıp x hissesi aldım diyorum. Spk açısındsn hiç sıkıntı yok. Ama ben x hissesi aldım dedikten sonra kalkıpta satarsam problem o zaman başlıyor.
    Durum aynen öyle...
    Yanlış yönlendirme ve yararlanma...
    Adam alıp arkadan iş çevirmeseymiş ceza yememe ihtimali yüksek...
    Bizim de burada yazdıklarımızın sorumluluğu var...
    İnan burada emiri verdikten sonra yazıp gerçekleşmediğini görünce 200-300 puan zararına 2 kez işlem açmışlığım var...
    Salakça ama insan vebal almaktan korkuyor, buraya yazıp tersi pozisyon alan veya yalandan yazanlar hakikaten vebal alır...
    Dürüstlük ve iyi niyet...

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    cunku zarlar hılelı ben de altına takılıom artık.....bırazda altın palası ıle ugrascam...
    Bende onu yeni tanimaya calisiyorum. Sevdim. Hatta fx de oynamayi dusunuyorum artik.

Sayfa 684/985 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •