Sayfa 681/985 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Hocam forumda çok yeniyim ve çok acemiyim de aynı zamanda. Hocam bütün dünyanın resesyona gireceğini herkes biliyor bist de dolar bazında 2008 krizi fiyatlarında zaten doğal olarak bu resesyon fiyatlanmış olmuyor mu? Bundan sonra da resesyondan çıkış fiyatlanmayacak mı acaba bir de o kadar basılan para var. Dolar yukarı gittikçe de bistin düşme ihtimali azalmıyor mu? Havalar da ısındıkça virüsün etkisi azalacak yani en azından önümüzdeki kış aylarına kadar bist yukarı yönlü olmaz mı? Kışın yeniden hortlamazsa virüs bundan sonrası 2008 krizi sonrası gibi olmaz mı?
    Şuan kriz fiyatlamasi mi gorduk ki şöyle 1.5liraya garanti,2 liraya Arçelik alalım da

2.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Hocam forumda çok yeniyim ve çok acemiyim de aynı zamanda. Hocam bütün dünyanın resesyona gireceğini herkes biliyor bist de dolar bazında 2008 krizi fiyatlarında zaten doğal olarak bu resesyon fiyatlanmış olmuyor mu? Bundan sonra da resesyondan çıkış fiyatlanmayacak mı acaba bir de o kadar basılan para var. Dolar yukarı gittikçe de bistin düşme ihtimali azalmıyor mu? Havalar da ısındıkça virüsün etkisi azalacak yani en azından önümüzdeki kış aylarına kadar bist yukarı yönlü olmaz mı? Kışın yeniden hortlamazsa virüs bundan sonrası 2008 krizi sonrası gibi olmaz mı?
    Virusu murusu bosver. O onu demis, bu sunu demis, o roket atmis bu raketle cevap vermis vs vs. Yok fitch MS daki en buyuk resesyon geliyor demis vs vs. Miktiret. Habere kapali ol. Olumlu da olumsuz da. Sebep sonuc arama, sebep sonuc yaratma. Al bi ekran teknik analiz ogren. Muhendis diyor nickte. Sayilarla, istatistikle aran iyidir. Bu ekranda donen sey gercek. Gerisi palavra.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu harun düzenin adamı olmadığı için ceza aldı. Yaptığı yanlıştır. İhevada A1CAPUTAL 60 milyon lot varken 27 milyon sattı ve ceza aldı. Geri kalan aynı gün buhar oldu. Başka kurumlar üzerinden satıldı. İnvestas elinde 2,5 milyon varken hiç yok. onu da başka kurumlar üzerinden satar. Buna dur diyen varmı yok. Niye düzenin adamı olduğu için göz yumdular.
    Burada ben kalkıp x hissesi aldım diyorum. Spk açısındsn hiç sıkıntı yok. Ama ben x hissesi aldım dedikten sonra kalkıpta satarsam problem o zaman başlıyor.
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

4. insanlar şirket bakmasından korkuyor
    her an lehman tarzı bir domino başlayabilir. bunun olmayacağı garantisi yok.
    ikincisi bedelli yapacak çok şirket var. bu garanti. full portföy (200 binlik) hisse alan adam %200 bedelliyi karşılayamaz. kimse extra 400 bin bulamaz bulsada o şirkete neden o meblağları yatırsın. yatırmaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Yeni mühendisim yatırımcım acemim, bu işlere başlama noktası olarak viop'i mi seçtin.

Çabucak çok para kazanma hırsı adamı çabucak çok bitirir.

6.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Yeni mühendisim yatırımcım acemim, bu işlere başlama noktası olarak voip'i mi seçtin.

Çabucak çok para kazanma hırsı adamı çabucak çok bitirir.
    Yok hocam sadece bu işi en iyi bilenlerin viopçular olabileceğini düşünüyorum o nedenle burayı takip ediyorum çünkü hem kaldıraçlı işlem yapıyorsununuz hem de zamanını iyi ayarlamak zorundasınız

7. Erdem yeğen değilim 2002 den beri yazarım h.aksamlar

8. Cds 613, swap ?, S400 masada ilaveten ben sanki İmamoğlunu harcayacak seçime sokmamak için soylu ortada yok ona göre düşünün

Sayfa 681/985 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •