Sen kazandın abi biraz paraları ye, borsanın bi yere uçtuğu kaçtığı yok.
Yonca emin ellerde, gerisi tırt
Printable View
dünkü manipülasyonda baş aktörler bankalar ve holdinglerdi..ilk ayrışma emaresi trade fırsatları verir..
bankalar endeks30'un %20 si..yaklaşık.. %40 ise x10xb hisseleri.. geri kalan (holdingler, eregl, tcell, bimas vb) diğer %40'ı..
yüksek hacimle, gördüğü max. noktanın %2-3 altında kapanış yapmışsa:orası genelde tepedir...Tavandan sonra pek çok hissede bu var..
YAŞAR ERDİNÇ hoca bunu ısrarla ifade ederdi.
market nötr sayılır da; sorun o değil.. olası sert düzeltmede garan'ın dibi az çok belli; 12 altına zor iner... kchol nereye iner belli değil... şu an garana karşı alınacak bütün pozlar için bu geçerli; çağrı işi bitene kadar...
ben diğer ayağı garan olan pair tradeleri kapadım bugun; zaten cuzi garan/ykbnk long kalmıştı elimde sırf.. bir süre de açmam...
yoksa benim sistem de bana şu an çatır çatır ykbnk/garan long aç diyor... ama kalsın; izlerim bir süre... başka pozisyonlar açtım bugun...
Bankaların tavana gidebileceğini düşünüyordunuz dün, şuan gitmeyeceğine herkes emin... Hihihi
asimetrik bilgiye sahibiz, piyasa yapıcı daha doğrusunu biliyor garan manipülasyonunda.. belki hiç gerçekleşmeyecek bir çağrı yaptı bbva.. 2-3 ay sonrası.. piyasa garan'ı daha aşağıda fiyatlayabilir, buna rağmen diğer bankalara göre daha primli olabilir, orası ayrı..ben direkt manipülasyona karşı poz açtım..
https://i.hizliresim.com/igmfuip.jpg
tutmayın küçük enişteyi...
https://i.hizliresim.com/nt7ei6c.jpg
*
*
(=)*Konut fiyatları Eylül’de yıllık %35,5 arttı...*TCMB verilerine göre*konut fiyatları Eylül ayında yıllık bazda nominal olarak %35,5 oranında artış gösterdi. Bununla birlikte konut fiyatları endeksinde reel olarak yıllık %13,3 oranında yükseliş görüldü.*Yeni konut fiyat endeksi yıllık %43,5 artış gösterirken, yeni olmayan konut fiyat endeksi yıllık %33,9 oranında arttı. Ayrıca, İstanbul, Ankara ve İzmir konut fiyatlarında en çok artış yaşanan şehirler oldu. Fiyatlarda*en yüksek aylık artış*İstanbul’da,*en yüksek yıllık artış*İzmir’de görüldü. Fiyat artışının ana sebepleri olarak (1) yüksek maliyetlere bağlı olarak inşaat sektörünün normalin altı bir düzeyde faaliyet göstermesi ile arzın azalması, (2) yüksek yatırım ve kira geliri fırsatları doğrultusunda oluşan yüksek talep olarak gözükmektedir.
*
*
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayırlısı diyelim; ben fazla yorum yapıp kafa karıştırmayayım...
tek şunu yazayım; ben ne zaman pair trade'de de sepet mantığına geçtim kazançlarım çok daha düzenli olmaya başladı. Siz zaten hakimsiniz konuya da okuyan başkalarına da faydası olsun. Yuksek teminatla tek pozisyonda sakın kalmayın; en az eşit büyüklükte 4-5 pozisyon taşıyın... Birbirleriyle de mümkün olduğunca korele olmasınlar; garan/kchol short açılıyorsa yanında kozal/xu030 long vs vs gibi...
Hisselerdeki sepet mantığıyla aynı mantık...
Ykbnk tavan 3,72 :) 1999, 2000 style
bloomberge her cıkan borsa cok ucuz bedava...
bedavanın bedavası...
herkesin kafasına bu sokuluyor...
Arkadaşlar sorması ayıp pair trade nasıl yapılıyor?
normal viop işlemi... X'ten 1000 liralık alıp Y'den 1000 liralık satıyorsunuz...
X ve Y hisseler de olabilir endeks de... X hissesinin Y'ye göre daha iyi performans göstereceğini düşünüyorsanız X long Y short...
veya X hissesinin endeksten daha iyi performans göstereceğini düşünüyorsanız X long XU030 short .. gibi gibi...
altın gümüşten çok çıkar (veya altın düşer ama gümüş daha çok düşer; aynı mantık) diyorsanız altın alınıp gümüş de satılabilir... örnek çok... yeter ki işleme açık kontratı olsun...
vay namussuz garana bak be ya... ak bile saldı kendini. bunda tık yok. otomatiğe bağlamışlar 12.20 ye heralde..
ünlü mü alıyor hala yanında kesin bofası vardır.
garan saldıgı an pıyasa dagılır o kadar mal aldılar....tahtanın altında kalırlar...benım ölçum 187500....30da da 185 100 bura dagıldımı serbest dusus olur bana gore
dolar bugün %2 üstünde arttı farkında mısınız?
getırdı sırat koprusune
beyefendi artist artist takılıyordun ne oldu...
kış günü yakası bağrı açık gezenler gibi geziyordun...
böyle zaturre olursun işte...
dünya eksiye giderken artıya gidersen anca amatörü kandırırsın... :)
https://i.hizliresim.com/j5j92ds.jpg
186.900 1/10 lonk denedim...stop manuel.
pıst100 de 1680 altı saatlik barlarda 1650 bandı potada.
muhtemelen tekrar atacak ustune
UNLU sabah geldi 50 milyon lottan fazla AKBNK'ı 7,66 tavandan aldı yanlız ilginçtir tam da o vakit karşısında o kadar satıcıda çıktı yani...burası soru işareti...
neyse o 7,66 lık AKBNK şimdi 7,03... 50 milyon lotta ne eder zarar? güzel zarar...
Yonca 12.09 altı ilk zil çalar bozkurt.:)
altında kapatma.
rota belliydi...
sadece kayıga binmek için cesur olmak gerekir...
https://i.hizliresim.com/khr15dr.jpg