Sayfa 732/1003 İlkİlk ... 232632682722730731732733734742782832 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,849 - 5,856 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Bankaların tavana gidebileceğini düşünüyordunuz dün, şuan gitmeyeceğine herkes emin... Hihihi

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    market nötr sayılır da; sorun o değil.. olası sert düzeltmede garan'ın dibi az çok belli; 12 altına zor iner... kchol nereye iner belli değil... şu an garana karşı alınacak bütün pozlar için bu geçerli; çağrı işi bitene kadar...

ben diğer ayağı garan olan pair tradeleri kapadım bugun; zaten cuzi garan/ykbnk long kalmıştı elimde sırf.. bir süre de açmam...

yoksa benim sistem de bana şu an çatır çatır ykbnk/garan long aç diyor... ama kalsın; izlerim bir süre... başka pozisyonlar açtım bugun...
    asimetrik bilgiye sahibiz, piyasa yapıcı daha doğrusunu biliyor garan manipülasyonunda.. belki hiç gerçekleşmeyecek bir çağrı yaptı bbva.. 2-3 ay sonrası.. piyasa garan'ı daha aşağıda fiyatlayabilir, buna rağmen diğer bankalara göre daha primli olabilir, orası ayrı..ben direkt manipülasyona karşı poz açtım..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bankalar tavan olmıyan kalmıcak gibi...

tutmayın küçük enişteyi...

*

*

(=)*Konut fiyatları Eylül’de yıllık %35,5 arttı...*TCMB verilerine göre*konut fiyatları Eylül ayında yıllık bazda nominal olarak %35,5 oranında artış gösterdi. Bununla birlikte konut fiyatları endeksinde reel olarak yıllık %13,3 oranında yükseliş görüldü.*Yeni konut fiyat endeksi yıllık %43,5 artış gösterirken, yeni olmayan konut fiyat endeksi yıllık %33,9 oranında arttı. Ayrıca, İstanbul, Ankara ve İzmir konut fiyatlarında en çok artış yaşanan şehirler oldu. Fiyatlarda*en yüksek aylık artış*İstanbul’da,*en yüksek yıllık artış*İzmir’de görüldü. Fiyat artışının ana sebepleri olarak (1) yüksek maliyetlere bağlı olarak inşaat sektörünün normalin altı bir düzeyde faaliyet göstermesi ile arzın azalması, (2) yüksek yatırım ve kira geliri fırsatları doğrultusunda oluşan yüksek talep olarak gözükmektedir.

*

*

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    asimetrik bilgiye sahibiz, piyasa yapıcı daha doğrusunu biliyor garan manipülasyonunda.. belki hiç gerçekleşmeyecek bir çağrı yaptı bbva.. 2-3 ay sonrası.. piyasa garan'ı daha aşağıda fiyatlayabilir, buna rağmen diğer bankalara göre daha primli olabilir, orası ayrı..ben direkt manipülasyona karşı poz açtım..
    hayırlısı diyelim; ben fazla yorum yapıp kafa karıştırmayayım...

tek şunu yazayım; ben ne zaman pair trade'de de sepet mantığına geçtim kazançlarım çok daha düzenli olmaya başladı. Siz zaten hakimsiniz konuya da okuyan başkalarına da faydası olsun. Yuksek teminatla tek pozisyonda sakın kalmayın; en az eşit büyüklükte 4-5 pozisyon taşıyın... Birbirleriyle de mümkün olduğunca korele olmasınlar; garan/kchol short açılıyorsa yanında kozal/xu030 long vs vs gibi...

Hisselerdeki sepet mantığıyla aynı mantık...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6. Ykbnk tavan 3,72 1999, 2000 style

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    hayırlısı diyelim; ben fazla yorum yapıp kafa karıştırmayayım...

tek şunu yazayım; ben ne zaman pair trade'de de sepet mantığına geçtim kazançlarım çok daha düzenli olmaya başladı. Siz zaten hakimsiniz konuya da okuyan başkalarına da faydası olsun. Yuksek teminatla tek pozisyonda sakın kalmayın; en az eşit büyüklükte 4-5 pozisyon taşıyın... Birbirleriyle de mümkün olduğunca korele olmasınlar; garan/kchol short açılıyorsa yanında kozal/xu030 long vs vs gibi...

Hisselerdeki sepet mantığıyla aynı mantık...
    doğru bir nokta.. ben de genelde 4-5 farklı poz taşıyorum..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8. bloomberge her cıkan borsa cok ucuz bedava...

bedavanın bedavası...

herkesin kafasına bu sokuluyor...

Sayfa 732/1003 İlkİlk ... 232632682722730731732733734742782832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •