Sayfa 731/1003 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hem temel , hem teknik olarak sert hareketler oldu.
    biraz kenarda seyredelim,duruma göre geliriz geri bozkurt
    Sen kazandın abi biraz paraları ye, borsanın bi yere uçtuğu kaçtığı yok.
    Yonca emin ellerde, gerisi tırt
    Hamdım Piştim Yandım

dünkü manipülasyonda baş aktörler bankalar ve holdinglerdi..ilk ayrışma emaresi trade fırsatları verir..

bankalar endeks30'un %20 si..yaklaşık.. %40 ise x10xb hisseleri.. geri kalan (holdingler, eregl, tcell, bimas vb) diğer %40'ı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

SPOT

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    yüksek hacimle, gördüğü max. noktanın %2-3 altında kapanış yapmışsa:orası genelde tepedir...Tavandan sonra pek çok hissede bu var..

YAŞAR ERDİNÇ hoca bunu ısrarla ifade ederdi.

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    riskli bence...
    market nötr sayılır, risk alıyorum..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    yüksek hacimle, gördüğü max. noktanın %2-3 altında kapanış yapmışsa:orası genelde tepedir...Tavandan sonra pek çok hissede bu var..

Evet. Öyle abi gerçekten. Ama, buradan dönüp şimdi 200 bine çekse bişey dicek Allah'ın kulu kaldı mı? O da kalmadı. Temel teknik formasyon alayı bitti abi mini mini bir kuştum manipüle olmuştum.

Coin gibi oldu borsa

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

Rahmetli pek piyasayı bilmezdi... Ben sabah açtığım şortları kapattım... Oay vade itibariyle nette longum...

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    market nötr sayılır, risk alıyorum..
    market nötr sayılır da; sorun o değil.. olası sert düzeltmede garan'ın dibi az çok belli; 12 altına zor iner... kchol nereye iner belli değil... şu an garana karşı alınacak bütün pozlar için bu geçerli; çağrı işi bitene kadar...

ben diğer ayağı garan olan pair tradeleri kapadım bugun; zaten cuzi garan/ykbnk long kalmıştı elimde sırf.. bir süre de açmam...

yoksa benim sistem de bana şu an çatır çatır ykbnk/garan long aç diyor... ama kalsın; izlerim bir süre... başka pozisyonlar açtım bugun...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 731/1003 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •