ilk kırmızı barda "asla satılmayacak, long forever" hisseler satılıyor.. sentiment böyle bir şey işte..![]()
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Evet, bu günlük bar korkunç bir ayu barı olmuş oluyor. Abey ne desek yanlış çıkıyor dicek bişey yok xleşe kaydım biraz, tek pişmanlığım tavandan tüm ykb yi vermemek oldu, 1/2 vermiştim, nasip diyelim ekranda olsam anında verebilir miydim bilmiyorum yarısını dünden yazmıştım.
bakalım bu manipülasyonu nereye kadar götürecekler.. kchol/garan long pozu açtım, 2.29 dan..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Bunu dun bilmiyorlarmiydi ? Dun seans kapanmadan once makas acildikta insanlar garantinin yarinki %5 ini satin aliyor deniliyordu
3.72 tavan olan ykb suan ekside
7.66 tavan olan akbank suan 7.14 de
olurmu bilmem ama garantiye %1 verseler suan ortalik cok pis karisir . gonlum pozisyon geregi olmasindan yana
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Bence garanı 11,20-11,80 arası konsolide edip oradan 2022 ilk çeyreğinde 15-16 lara götürür![]()
Yer İmleri