Sayfa 733/1003 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,857 - 5,864 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bloomberge her cıkan borsa cok ucuz bedava...

bedavanın bedavası...

herkesin kafasına bu sokuluyor...
    tepelerde hep ucuz; diplerde hep riskli... bbht yıllardır aynı terane...
    o yüzden aracı kurum çalışanı zaten çıkanlar; onca yıl işin içinde çalışıp market timing bilse hala aracı kurumda maaşlı çalışan olacak hali yok...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bloomberge her cıkan borsa cok ucuz bedava...

bedavanın bedavası...

herkesin kafasına bu sokuluyor...
    Bankalara dikkat!!! 🌡️👍

3. Arkadaşlar sorması ayıp pair trade nasıl yapılıyor?

4.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sorması ayıp pair trade nasıl yapılıyor?
    normal viop işlemi... X'ten 1000 liralık alıp Y'den 1000 liralık satıyorsunuz...
    X ve Y hisseler de olabilir endeks de... X hissesinin Y'ye göre daha iyi performans göstereceğini düşünüyorsanız X long Y short...
    veya X hissesinin endeksten daha iyi performans göstereceğini düşünüyorsanız X long XU030 short .. gibi gibi...

altın gümüşten çok çıkar (veya altın düşer ama gümüş daha çok düşer; aynı mantık) diyorsanız altın alınıp gümüş de satılabilir... örnek çok... yeter ki işleme açık kontratı olsun...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5. vay namussuz garana bak be ya... ak bile saldı kendini. bunda tık yok. otomatiğe bağlamışlar 12.20 ye heralde..
    ünlü mü alıyor hala yanında kesin bofası vardır.

6.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    normal viop işlemi... X'ten 1000 liralık alıp Y'den 1000 liralık satıyorsunuz...
    X ve Y hisseler de olabilir endeks de... X hissesinin Y'ye göre daha iyi performans göstereceğini düşünüyorsanız X long Y short...
    veya X hissesinin endeksten daha iyi performans göstereceğini düşünüyorsanız X long XU030 short .. gibi gibi...

altın gümüşten çok çıkar (veya altın düşer ama gümüş daha çok düşer; aynı mantık) diyorsanız altın alınıp gümüş de satılabilir... örnek çok... yeter ki işleme açık kontratı olsun...
    Anladım, çok teşekkür. Ben bu tür oransal sentetik enstrüman var diye düşündüm.

Tasarlanabilir aslında. Hatırı sayılır bir ilgi çeker.

7.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    vay namussuz garana bak be ya... ak bile saldı kendini. bunda tık yok. otomatiğe bağlamışlar 12.20 ye heralde..
    ünlü mü alıyor hala yanında kesin bofası vardır.
    Assolistler en son sahneye çıkar, yoncayı tutup diğerlerini rahatça versinler diye tutuyoruz onu sonra şır şır
    Hamdım Piştim Yandım

8. garan saldıgı an pıyasa dagılır o kadar mal aldılar....tahtanın altında kalırlar...benım ölçum 187500....30da da 185 100 bura dagıldımı serbest dusus olur bana gore
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 733/1003 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •