Hocam son yukselişin fibo %62 seviyesini 2,05 olar geri alarak taban oluşumunu tamamlamış.Güç topluyor yakın takibe devam.Az sabır diyelim.YTD.
Printable View
Arkadaşlar bendeki hisseler zaten sizdekilerin ve çelik hocamın hisseleri ile aynı farklı olarak şunu diyebilirim uzun vade olarak özellikle 2023 için söylüyorum iyi olacağını düşündüğüm ASELSAN topluyorum ayrıca bilançosunu cok begendigim İNDES hoşuma gidiyor ve az da alım yaptım şahsen uzaktan eğitim devam edeceği düşüncesi ile.Bir de elimde yok ama TLMAN Karadeniz'de bulunan en önemli liman doğalgaz rezervleri dolayısı ile beğeniyorum.Yazdiklarim beni bağlar Ytd
Teknik bilgim olmadığı için arkadaşlar ben tamamen hikaye üzerine gidiyorum bilgim oldukça paylaşırım .
Arkadaşlar Erbosan da bi kaç gündür hareketlenme var gibi. Takip eden veya fikri olan var mı. Paylaşırsa sevinirim.
Ben daha yeniyim siz degerli hocalarım kadar bilgilerim yok ama celik hocamın da paylaştıgı adese yi iyi goruyorum ittfh ın sermaye arttırmıyla tavan yaptı sermaye arttırmı adesenin borclarını odemek icindi eger borcların kapanma haberi kapa duserse celik hocanın dedigi gibi merko olurmu ?
Turk Telekom TT175 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun zamandır takibimde ve 2,34 maliyetle portföyümde tutuyorum
OLMIP döndü mü yoksa bize bir oyun mu oynuyor acaba??
CEMAS direnç noktasına kadar gelmiş. Çoğu hissede bu durum var. Dirençler öyle 3 günlük 5 günlük dirençler de değil ESMA Hn. 2-3 yıllık dirençler çoğu... CEMAS özelinde ben grafiğe bakınca şöyle görüyorum;
33-39-54 dolar cent ler ÇOK GÜÇLÜ DİRENÇ noktaları.. Bugün 32 cent civarında kapatmış.. CEMAS çok güzel bir kağıt.. Potansiyeli çok yüksek.
YTD...
Döndü demek için çok erken bence. 6,70-6,50 arasında güçlü desteği vardı. Oradan muhtemelen 8 e kadar bir tepki gelmesi beleniyordu. Muhtemelen Ocak a kadar oyalanacak. Haber akışları gelene kadar 8 civarı yatay olabilir..
Şirketin satış haberi , hisse satışının önüne geçince Çelik Hoca nın dediği hedeflere yönelebilir...
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir..
Haber akışlarını takip etmenizi öneririm..
Selam değerli hocam. Daha önce dile getirmistiniz GYO lar gelecek yıla hazırlık yapıyorlar. Sizi GYO ENDEKSİ (XGMYO )teyit ediyor. İçlerinde iki tane taşıyorum VKGYO ve OZKGY. Sizin beğendiğiniz gyo hangileri?
Endekse dair fikrimi beyan ederken sizin bilgi süzgecinize sunmakiçindir. AB=CD formasyonu gereği D ayağının varması gereken seviye 1370 ler gözüküyor. Haftalık grafikte yükselen kanalın üst çizgisi de aynı seviyeler çıkıyor. Selam ve duayla...
selamunaleykum iyi tatiller cümleten
D dalgası boyu hemen hemen aynı cıkıyor 1366 arada fazla fark yok canak hedefi 1610 civarları YTD
Selamün aleyküm hocam Afyon ,RHEAG ve Sanko devam mı var mı bir değişiklik hedeflerinizde ,Sanko sanki kış uykusuna yatmış gibi😊
Çelik Hocam Sanko da patron hisse satarak yüzde 10 halka açıklığa ulaşmaya çalışıyor sanırım, ana pazar a geçmek için.
8 di halka açıklığı. Şimdi 9,1 oldu.
Brüt takastan kurtulmak ve kısıtlama kalkınca yüzde 20 lik marja girmenin tek yolu bu.
Şu an biraz baskı olacak gibi yüzde 10 halka açıklığa ulaşana kadar. Sonrası baya bi iyi olur gibi gözüküyor...
Haftalık liste bu gün yapayım
ansgr.afyon.ygyo
ozgyo.tmsn.vakfn
hlgyo.hatek.polho
katmr.yyapı.ygyo.trcas.ve prkme olarak sonlandırıyorum listemi sizlerde çalışın değerlendiresiniz diyerek öğrenme vahabında bu günden paylaştım ytd
sankoda hedeflerim cok büyük ve ben sankoyu ekranımdan sildim yokmuş gibi takılıyorum karda olmama rağmen arada elim sat tuşuna gidiyor o yüzden sildim .... Ana mal elimde var 2.70 den beri... Büyük resme baktım ve hedeflerimi sabırla bekliyorum bu sene 20 üzeri beklentim halen bitmedi
Hocam ARDYZ günlükte kanal alt desteğnde bir taban oluşturmuş ve yukarı için hazırlık tam gibi grafik güzel gözüküyor. geçen gün sorduğumda orta vade kazandırır demiştiniz.
Normalde erbos da banvt de haftaya güzel olacaklardan 103 tane hisse cıkıyor hepsini yazsam şöyle bir izlenim oluşabilir zaten o kadar yazdıktan sonra en az 15.20 tane tutturulur denebilir polemik cıkar kırılmak istemiyorum kırmakta istemiyorum hiç kimseyi bol kazançlar iyi tatiller
Hocam cok tesekkur ederim Allah sizden razı olsun adese yi yorumlaya bilirmisiniz ?
İyi akşamlar herkese; rica etsem adese hakkında teknik bilen forumdaşların bir kaç bilgi vermesi mümkünmüdür
Takip listem
DGGYO
ALCTL
DESPC
RALYH
ATAGY YTD
Merhaba Hakan Bey,
Takip listeleriniz benim seçim kriterlerimle bazen çok uyuşuyor, bu liste de onlardan biri olmuş. Ben genelde hisseleri 1-2 haftadan fazla taşımamaya gayret ediyorum ve ona göre hisse seçmeye çalışıyorum. %10-%20 arası bir kar elde edersem de çıkıyorum. Çok sık da STOP LOSS çalıştırıyorum. Param sınırlı olduğu için de alt pazardan ve diğer brüt takas uygulanan hisseleri almıyorum. Galiba bu yapmaya çalıştığım şeye 'swing trade' diyorlar. Siz kv, uv, trade...vb. hangi strateji ile yatırım yapıyorsunuz?
Mümkünse iki soru daha sormak istiyorum.
ALCTL de dikkatinizi çeken ne oldu?
TUCLK hakkında fikir belirtme şansınız olur mu?