Haftalık liste bu gün yapayım
ansgr.afyon.ygyo
ozgyo.tmsn.vakfn
hlgyo.hatek.polho
katmr.yyapı.ygyo.trcas.ve prkme olarak sonlandırıyorum listemi sizlerde çalışın değerlendiresiniz diyerek öğrenme vahabında bu günden paylaştım ytd
Haftalık liste bu gün yapayım
ansgr.afyon.ygyo
ozgyo.tmsn.vakfn
hlgyo.hatek.polho
katmr.yyapı.ygyo.trcas.ve prkme olarak sonlandırıyorum listemi sizlerde çalışın değerlendiresiniz diyerek öğrenme vahabında bu günden paylaştım ytd
sankoda hedeflerim cok büyük ve ben sankoyu ekranımdan sildim yokmuş gibi takılıyorum karda olmama rağmen arada elim sat tuşuna gidiyor o yüzden sildim .... Ana mal elimde var 2.70 den beri... Büyük resme baktım ve hedeflerimi sabırla bekliyorum bu sene 20 üzeri beklentim halen bitmedi
Hocam ARDYZ günlükte kanal alt desteğnde bir taban oluşturmuş ve yukarı için hazırlık tam gibi grafik güzel gözüküyor. geçen gün sorduğumda orta vade kazandırır demiştiniz.
Normalde erbos da banvt de haftaya güzel olacaklardan 103 tane hisse cıkıyor hepsini yazsam şöyle bir izlenim oluşabilir zaten o kadar yazdıktan sonra en az 15.20 tane tutturulur denebilir polemik cıkar kırılmak istemiyorum kırmakta istemiyorum hiç kimseyi bol kazançlar iyi tatiller
Yer İmleri