Sayfa 812/1043 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Çok güzel bir liste , ilave olarak Tcell , Ozgyo, ve cemas ilave olabilir . Bunlarda bugün alış lar iyi gibi görünüyor. Diğer katılımcı arkadaşlar görüşlerini belirtilerse iyi olur ...
    Cemas ve son anda OZGYO iyi hareket etti . Devamı haftaya ...

2. OLMIP döndü mü yoksa bize bir oyun mu oynuyor acaba??

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Alcar bedelsiz furyasına katılmış yorum yapamıyorum CEMAŞ ise ilk çanak 5 ,00ler ikinci büyük çanak 8 ,00 ortalama söylüyorum.Ama bir ilk önce 3,20 üzerinde bir sağlam dursun sonra hedeflere doğru gider diye düşünüyorum.Kesinlikle YTD.

CEMAS direnç noktasına kadar gelmiş. Çoğu hissede bu durum var. Dirençler öyle 3 günlük 5 günlük dirençler de değil ESMA Hn. 2-3 yıllık dirençler çoğu... CEMAS özelinde ben grafiğe bakınca şöyle görüyorum;

33-39-54 dolar cent ler ÇOK GÜÇLÜ DİRENÇ noktaları.. Bugün 32 cent civarında kapatmış.. CEMAS çok güzel bir kağıt.. Potansiyeli çok yüksek.

YTD...

4.  Alıntı Originally Posted by remy Yazıyı Oku
    OLMIP döndü mü yoksa bize bir oyun mu oynuyor acaba??
    Döndü demek için çok erken bence. 6,70-6,50 arasında güçlü desteği vardı. Oradan muhtemelen 8 e kadar bir tepki gelmesi beleniyordu. Muhtemelen Ocak a kadar oyalanacak. Haber akışları gelene kadar 8 civarı yatay olabilir..
    Şirketin satış haberi , hisse satışının önüne geçince Çelik Hoca nın dediği hedeflere yönelebilir...
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir..
    Haber akışlarını takip etmenizi öneririm..

5. Selam değerli hocam. Daha önce dile getirmistiniz GYO lar gelecek yıla hazırlık yapıyorlar. Sizi GYO ENDEKSİ (XGMYO )teyit ediyor. İçlerinde iki tane taşıyorum VKGYO ve OZKGY. Sizin beğendiğiniz gyo hangileri?

Endekse dair fikrimi beyan ederken sizin bilgi süzgecinize sunmakiçindir. AB=CD formasyonu gereği D ayağının varması gereken seviye 1370 ler gözüküyor. Haftalık grafikte yükselen kanalın üst çizgisi de aynı seviyeler çıkıyor. Selam ve duayla...

6. selamunaleykum iyi tatiller cümleten

7.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Selam değerli hocam. Daha önce dile getirmistiniz GYO lar gelecek yıla hazırlık yapıyorlar. Sizi GYO ENDEKSİ (XGMYO )teyit ediyor. İçlerinde iki tane taşıyorum VKGYO ve OZKGY. Sizin beğendiğiniz gyo hangileri?

Endekse dair fikrimi beyan ederken sizin bilgi süzgecinize sunmakiçindir. AB=CD formasyonu gereği D ayağının varması gereken seviye 1370 ler gözüküyor. Haftalık grafikte yükselen kanalın üst çizgisi de aynı seviyeler çıkıyor. Selam ve duayla...
    gyo fikrim halen gecerli bazıları gitti bazıları uyuyan güzeller olarak calı arkasında toplanıyorlar grafikleri olgunlaşıyor orta vade için endexs konusunda daha önce fikrimi söylemiştim dalgasal formasyon çalışmanı incelicem şimdi haftalıkta

8. D dalgası boyu hemen hemen aynı cıkıyor 1366 arada fazla fark yok canak hedefi 1610 civarları YTD

Sayfa 812/1043 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •