OLMIP döndü mü yoksa bize bir oyun mu oynuyor acaba??
CEMAS direnç noktasına kadar gelmiş. Çoğu hissede bu durum var. Dirençler öyle 3 günlük 5 günlük dirençler de değil ESMA Hn. 2-3 yıllık dirençler çoğu... CEMAS özelinde ben grafiğe bakınca şöyle görüyorum;
33-39-54 dolar cent ler ÇOK GÜÇLÜ DİRENÇ noktaları.. Bugün 32 cent civarında kapatmış.. CEMAS çok güzel bir kağıt.. Potansiyeli çok yüksek.
YTD...
Döndü demek için çok erken bence. 6,70-6,50 arasında güçlü desteği vardı. Oradan muhtemelen 8 e kadar bir tepki gelmesi beleniyordu. Muhtemelen Ocak a kadar oyalanacak. Haber akışları gelene kadar 8 civarı yatay olabilir..
Şirketin satış haberi , hisse satışının önüne geçince Çelik Hoca nın dediği hedeflere yönelebilir...
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir..
Haber akışlarını takip etmenizi öneririm..
Selam değerli hocam. Daha önce dile getirmistiniz GYO lar gelecek yıla hazırlık yapıyorlar. Sizi GYO ENDEKSİ (XGMYO )teyit ediyor. İçlerinde iki tane taşıyorum VKGYO ve OZKGY. Sizin beğendiğiniz gyo hangileri?
Endekse dair fikrimi beyan ederken sizin bilgi süzgecinize sunmakiçindir. AB=CD formasyonu gereği D ayağının varması gereken seviye 1370 ler gözüküyor. Haftalık grafikte yükselen kanalın üst çizgisi de aynı seviyeler çıkıyor. Selam ve duayla...
selamunaleykum iyi tatiller cümleten
D dalgası boyu hemen hemen aynı cıkıyor 1366 arada fazla fark yok canak hedefi 1610 civarları YTD
Yer İmleri