Iyi geceler arkadaþlar
Iyi geceler arkadaþlar
Çelik hocam müsaitte Trakya cam bakabilirmisin. Elimdeki netaþ larý Trakya cam ile deðiþtirmek istiyorum. Teþekkür ediyorum. Allah’a emanet.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Buradaki arkadaþlar celikcomak önderliðinde pek çoðu hakikaten çok insana para kazandýrdýlar, tebrik ederim, 1 aydýr bu baþlýðý takip etmeme raðmen hisse tavsiyelerinin hemen hepsi belli zamanlarda tavan tavan gittiler, hisseler u30 , u100 olmadýðý için cesaret edip giremedim ama forumu dikkatle takip ediyorum, þu an için çoðu hissede tren kaçmýþ gibi gözükmekte fakat ilk düzeltme anýnda ben de tavsiyelere uymaya çalýþacaðým, tebrikler...
Kesinlikle doðru bir tespit. Çelik çomak üstadýn tespit ve deðerlendirmeleri mükemmel. Keþke bu topiði takibe baþladýðýnýz andan itibaren deðerlendirebilseydiniz. Ama çelik çomak hocanýn önerip hala almakta geç kalýnmamýþ kaðýtlar var biraz geriye giderseniz bunlarý göreceksiniz. Benim haddime düþmez bunlarý yazmak. Ama mutlaka çelik çomak üstadýn deðerlendirmelerinden yararlanýn. Kendisinden Allah razý olsun. Sayesinde þahsým adýna kazanmaya baþladým.
Yatýrým tavsiyesi deðildir. Þahsi deðerlendirmemdir
Hiç bir zaman tren kaçmaz çünkü borsa da fýrsatlar bitmez..
Þu an 4 tane güvendiðim hisse var mesela..
Tabi buradaki tüm tahminler tutmaz.
Ama siz de kendi süzgecinizden geçirip doðru tercih ile güzel kazançlar yakalarsýnýz inþallah...
Hiç bir menfaat amacý gütmeden yaptýðý objektif deðerlendirmeleri için sn Çelik çomak a çok teþekkür ediyorum...
Merhabalar, bugün çimento sektöründe para giriþi gayet olumlu özellikle oyak ve Bsoke ye para giriþleri yüksek. Diðerlerinde ise ufakta olsa toparlanma mevcut . Hicbir hareket yapamamýþ nuh ve eski takip edilenlerden bursa çimento bu ralliye katýlamadýlar. Bsoke ise dirençleri kýracak gibi ....
SM-A720F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri