Sayfa 814/1043 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 6,505 - 6,512 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Haftalık liste bu gün yapayım
    ansgr.afyon.ygyo
    ozgyo.tmsn.vakfn
    hlgyo.hatek.polho
    katmr.yyapı.ygyo.trcas.ve prkme olarak sonlandırıyorum listemi sizlerde çalışın değerlendiresiniz diyerek öğrenme vahabında bu günden paylaştım ytd

2.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    çelik hocam sanko da patron hisse satarak yüzde 10 halka açıklığa ulaşmaya çalışıyor sanırım, ana pazar a geçmek için.
    8 di halka açıklığı. şimdi 9,1 oldu.
    Brüt takastan kurtulmak ve kısıtlama kalkınca yüzde 20 lik marja girmenin tek yolu bu.
    şu an biraz baskı olacak gibi yüzde 10 halka açıklığa ulaşana kadar. Sonrası baya bi iyi olur gibi gözüküyor...
    sankoda hedeflerim cok büyük ve ben sankoyu ekranımdan sildim yokmuş gibi takılıyorum karda olmama rağmen arada elim sat tuşuna gidiyor o yüzden sildim .... Ana mal elimde var 2.70 den beri... Büyük resme baktım ve hedeflerimi sabırla bekliyorum bu sene 20 üzeri beklentim halen bitmedi

3. Hocam ARDYZ günlükte kanal alt desteğnde bir taban oluşturmuş ve yukarı için hazırlık tam gibi grafik güzel gözüküyor. geçen gün sorduğumda orta vade kazandırır demiştiniz.

4.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    hocam ardyz günlükte kanal alt desteğnde bir taban oluşturmuş ve yukarı için hazırlık tam gibi grafik güzel gözüküyor. Geçen gün sorduğumda orta vade kazandırır demiştiniz.
    katılıyorum öngörümün arkasındayım

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    elbet uyanacaklar fazla zamanları yok ytd
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Haftalık liste bu gün yapayım
    ansgr.afyon.ygyo
    ozgyo.tmsn.vakfn
    hlgyo.hatek.polho
    katmr.yyapı.ygyo.trcas.ve prkme olarak sonlandırıyorum listemi sizlerde çalışın değerlendiresiniz diyerek öğrenme vahabında bu günden paylaştım ytd
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    sankoda hedeflerim cok büyük ve ben sankoyu ekranımdan sildim yokmuş gibi takılıyorum karda olmama rağmen arada elim sat tuşuna gidiyor o yüzden sildim .... Ana mal elimde var 2.70 den beri... Büyük resme baktım ve hedeflerimi sabırla bekliyorum bu sene 20 üzeri beklentim halen bitmedi
    Eyvallah sayın çelik çomak kardeşim sağ olasın biz de inceleyelim listeyi

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    katılıyorum öngörümün arkasındayım
    Allah razı olsun hocam. OSTIM öksüz mü listeye girmemiş .Daha ne yapsın düşeni kırdı hacim iyi teknik güzel grafik güzel daha ne olsun.

7.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    allah razı olsun hocam. Ostım öksüz mü listeye girmemiş .daha ne yapsın düşeni kırdı hacim iyi teknik güzel grafik güzel daha ne olsun.
    ostim listede olmasada takibimizde zaten listeyi kabarık tutmak istemediğimden eklemedim

8. Normalde erbos da banvt de haftaya güzel olacaklardan 103 tane hisse cıkıyor hepsini yazsam şöyle bir izlenim oluşabilir zaten o kadar yazdıktan sonra en az 15.20 tane tutturulur denebilir polemik cıkar kırılmak istemiyorum kırmakta istemiyorum hiç kimseyi bol kazançlar iyi tatiller

Sayfa 814/1043 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •