Demek istediğim de bu
200bin alırsan sürünür :he:
Printable View
35.75 10 kısa,uzunlar iş yapmadı bakalım bu ne yapacak?
geçen de arkadaşımın kardeşi yeni borsaya girdi 500,00 parayla ne kadarını konya çimentoya yatırdı bilemiyorum'da yarısından fazlasıdır diye tahmin ediyorum eskiler bilir bir senette yüklü bir alımı tahtanın sahipleri yapmamışsa o yabancıyı bıktırıp usandırır artık
Kulakları cınlasın altınorta abi bundan 8-10 yıl önce bitcoin al reis bikaç dene dediydi, keşke dememek için kim ne derse bikaç dene alıp unutmak lazım.
borsa zaten hikaye anlatma yeri değil mi, aradan beş on yıl geçer keşke çok alsaymışık deriz.
bi kulağında ikigözüm abinin çınlatayım, geçen sene 6-7 li fiyattaydı nuhcim al bikaç tane dediydi. onuda almadık, o da uçtu :drunk:
Gene geldi dayandı kalın kalın kademelerin olduğu 1636 - 40 aralığına. Bakıyor herhalde hesap yapıyor bu malı alsam ne olur almasam ne olur style. Bu bayıklığın bu günler süren testerenin sonunu hepimiz biliyoruz herkes vaziyet alsın 3 vakte çarşı karışır.
1637 long..
Goldman Sachs: 10 yıllık tahvil faizinin %2'ye yükselmesi hisse piyasası için sorun çıkarmaz
ortamı da hazırlıyorlar.....bak sen...
kazanıp kazanmadığını bilememde hisse topiklerine bu iş için baya çaba sarfedip insanları yanlış yönlendirme yapmışlar
kendilerine saatlik grafiği açıp durumu baya izah ettim
o topiğin mırmırları bana olmadık iftiralar atıp uzaklaştırmaya çalıştılar sonuç ortada grafiğe bakarmısınız
https://i.hizliresim.com/khUEEm.png
Ali Koç konuşmaya başlayınca FROTO hareketlendi..:)
bu arada, benjamin 7.47 görünüyor....
1640 flat. biraz izleyelim.
REİS'im sen bana yardımcı ol ne kadar mümkün sizce ?
https://i.hizliresim.com/jT5GLn.png
1638.5 cort 1/10 hadi bakalım papaz, menüde pilav mevcut.
Bence beyhude bir uğraş sn. Rosense. Ben temel olarak buna mesela sopayla dokunmam ama alıp bekleyenle de uğraşmam ne hali varsa görsün ne diyelim nasip birileri kazanacak birileri kaybedecek. O malı alan adama tüpraş al dohol al ykb al çok ucuz dersen suratına bile bakmaz, müstehak değilse nedir?
1638 ek cort 2/10
GARANN_ 8.93 direnç geçilmesi durumunda olumlu hareketler devam eder...
helal FROTO iyi kağıt sattın ..bu arada
Kchol de tık yok neredeyse... Ilginç bir borsamız var, tek başına ford, KCHOL ü satın alabilecek piyasa değerinde... Ama fordun sahibi Kchol sürünüyor.. İlginç bir borsamız var
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hani şu bikaç sayfa ötede yüzde1000 prim yabmış, grafikisinde alım yerini gösterdiğin hisse gibin düşün, aradan üçbeş yıl geçince, way be zamanında alıp unutsaydık dediğin işte büüüle bişii yani bilmem anlatabildim mi,,, Haaa şimdi ben büüüle yazdım diye alırsın düşer sen aldıkça o düşerse orasına karışmam :)
Yıllar önce seans salonunda bir abi sadece konya çimento alıyordu, o zamanlar 10-15 gibi bir şeydi ki kesin bölünme falan da olmuştur, bize de alın unutun diyordu ama biz iplemediydik dahası egyo,memsa falan alıp satıyorduk. Biz kısa yoldan voleyi vurmaya çalışırken o adam muhtemelen para sayma makinesi falan almıştır. Egyo,memsa ne mi oldu? Battı emenike:kahkah: