Sayfa 919/1002 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,345 - 7,352 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. BİST Pay Endeksleri 01/04/2021 - 30/06/2021 Dönemi Değişikliği...

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    dün bugün tavanda gezen JANTS hissesinin bir senelik seyri görselde

iki yönlü grup girdi yine buna .....çok canlar yanacak bunda....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3. İşte üüüle bi hisseyi zamanında bulsak ve gösterdiğin yerden alıp unutsak, o hisse buralara kadar gelirmiydi sence hocam
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    BİST Pay Endeksleri 01/04/2021 - 30/06/2021 Dönemi Değişikliği...

ben şaşkınım taraftarı olduğum spor kulübünü Adamlar spor endeksini batık şirketleri bist100 e alıyor o yüzden illa bist 100 olacak diye bir şey olmamalı.

hisse güvenli diye alınmaz hisse hikayesi varsa araştırılır ona göre alım yapılmalı sanki ..

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İşte üüüle bi hisseyi zamanında bulsak ve gösterdiğin yerden alıp unutsak, o hisse buralara kadar gelirmiydi sence hocam
    unutulacağını hiç zannetmiyorum

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İşte üüüle bi hisseyi zamanında bulsak ve gösterdiğin yerden alıp unutsak, o hisse buralara kadar gelirmiydi sence hocam
    70'den vermiştim hey gidi günler;elimde hisse sadece Petun var o da mantara bağladı;verdiklerim bryat,nuh,marshall,alcar;çok cesaretsiz davranmışım,%20 kar alınca bişey sanıyoduk...

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    unutulacağını hiç zannetmiyorum
    Bence unutulursa sürünürdü, sen satmadan hiçbir hisse gitmez,, haa çıtırlık az bişii alırsan o başka,bi deneye bişii demezler
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    ben şaşkınım taraftarı olduğum spor kulübünü Adamlar spor endeksini batık şirketleri bist100 e alıyor o yüzden illa bist 100 olacak diye bir şey olmamalı.

hisse güvenli diye alınmaz hisse hikayesi varsa araştırılır ona göre alım yapılmalı sanki ..
    Enkai gibi şirketi bist 100 den çıkarıyorlar... Daha ne olsun... Ben de şaşkınım yani

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Sayfa 919/1002 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •