Sayfa 920/1002 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930970 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,353 - 7,360 arası.

Konu: Viop-XXXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    ben şaşkınım taraftarı olduğum spor kulübünü Adamlar spor endeksini batık şirketleri bist100 e alıyor o yüzden illa bist 100 olacak diye bir şey olmamalı.

hisse güvenli diye alınmaz hisse hikayesi varsa araştırılır ona göre alım yapılmalı sanki ..
    Halka açıklık oranı ve işlem hacmine bakılarak alınıyor diye biliyorum? Otomatik yani... Herhangi bir başka kıstas yok bildiğim kadarıyla... Ne kadar batık olursanız olun, yeteri kadar işlem hacmi ile bist30 a girebiliyosunuz yani?
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

pegyo ve kuyasa çift hane olcak dior panda (1 sene içinde)...take over beklıormuş...sizce olurmu??

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    unutulacağını hiç zannetmiyorum
    Yıllar once ihtiyacım oldugu için ne var ne yok stmıştım. 2 liralarda aldıgım logolardan 200 tane kadar hesabımda kalmıştı. 2 sene sonra 40 liralarda bulmuştum kağıda. şöyle bir kaç bin unutsaymışım süer olacaktı ama o kadarı unuturmuydum bilmiyorum.

Alıntı Originally Posted by Viop& Yazıyı Oku
    70'den vermiştim hey gidi günler;elimde hisse sadece Petun var o da mantara bağladı;verdiklerim bryat,nuh,marshall,alcar;çok cesaretsiz davranmışım,%20 kar alınca bişey sanıyoduk...
    suç sende değil.....bilenler ya kazanmadı yada çok az kazandı.....borsa tarihimizde şimdiki yüklseliş hiç bir zaman olmadı ....aynı şey tüm dünyada görülmemiş yükseliş oldu...
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    pegyo ve kuyasa çift hane olcak dior panda (1 sene içinde)...take over beklıormuş...sizce olurmu??
    Panda diyorsa almadan önce bir düşünün derim.... Sonra bir daha düşünün, sonra bir daha.... Sonra alacaksanız alın

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    millet kuyas da baya zarar yazmışlar....muhtemelen üsten çıkarıp boşaltır bu.....kuyaş halka açıklık oranı da yüksek olunca çok gitmiyor....ytd
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7. Ben olsam bikaç lot alır unuturum, belli mi olur bakarsın tutturur
    fazla almıycan, arkadaşın dediği gibi 2 lirayken 200 tane logo aldığı gibin
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben olsam bikaç lot alır unuturum, belli mi olur bakarsın tutturur
    fazla almıycan, arkadaşın dediği gibi 2 lirayken 200 tane logo aldığı gibin
    200 lot fezaya gitse ne olur😁

Sayfa 920/1002 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız